Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN OBITELJSKI NASILNIK

Pijan vikao i prijetio ženi i sinu, napao ih, lupao vratima...

FREEPIK
14.06.2021.
u 08:26

Gotovo je svakodnevno bio pijan te ih je napadao, vrijeđao, fizički nasrtao na njih

Muškarac (50) optužen je za nasilje u obitelji i prijetnje, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru.

Tereti ga se da je od točno neutvrđenog dana tijekom 2016.  pa do 31. ožujka 2021., u prostorijama obiteljske kuće, omalovažavao suprugu i sina  što je kod njih izazivalo osjećaj straha. Gotovo je svakodnevno bio pijan te ih je napadao, vrijeđao, fizički nasrtao na njih, govorio sinu  da se treba iseliti iz kuće, lupao je  vratima i razbijao stvari po kući...

Tereti ga se da im je potajice uzimao novac iz njihovih novčanika, te da je 1. travnja 2021. oko 18,00 sati, pod utjecajem alkohola, prijetio sinu.

VIDEO Apel liječnika: Ne ostavljajte dijete u autu čak i ako samo idete do kioska!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije