Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u solinu

Pijan ubio 51-godišnjaka nožem zbog građevinske skele?

ubojstvo
VL FOTO
05.05.2012.
u 12:59

Petar je Iliju ubo nožem dva puta u prsište i na mjestu ga usmrtio. Policija je tijelo zatekla u dvorištu, pred Petrovom kućom, a dežurni liječnik Doma zdravlja iz Solina mogao je samo konstatirati smrt.

Završen je očevid u mjestu Veliki Bročanac, na širem području Solina gdje je sinoć ubijen 51- godišnji Ilija B., zidar iz Kaštel Sućurca. Nožem ga je usmrtio 56-godišnji Petar N. koji je ubrzo uhićen.

Ilija B. je svojim teretnim vozilom marke Mercedes 208 d došao u Veliki Broćanac pred kuću Petra N. u zaseoku Novakovići-Grgići gdje se nakon svađe dogodilo ubojstvo. Petar je Iliju ubo nožem dva puta u prsište i na mjestu ga usmrtio. Policija je tijelo zatekla u dvorištu, pred Petrovom kućom, a dežurni liječnik Doma zdravlja iz Solina mogao je samo konstatirati smrt. Petra su policajci brzo pronašli u blizini kuće, a kako neslužbeno doznajemo bio je dobrano pijan. Izmjereno mu je više od dva promila alkohola u krvi. Sudski patolog, dr. Marija Definis Gojanović obavit će obdukciju.

Po Velikom Broćancu kruže priče kako su se muškarci posvađali zbog nekakvih građevinskih radova koje je Ilija izvodio u njihovom mjestu. Zanimljivo je da je on prije par dana policiji prijavio krađu metalnih skela vrijednih nešto više od 500 kuna. Policiji je kazao kako su mu skele ukradene potkraj travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije