Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Pijan šetao s dvije bombe u ruci stubištem zgrade

\'rucna bomba\'
Arhivska fotografija
23.11.2011.
u 13:16

Dragan S. (59) kod sebe je imao bombe M-52 i M-57, a policija ga je nakon dojave susjeda pronašla u njegovu stanu

U prostorijama splitske policije od teškog pijanstva trijezni se 59-godišnji Dragan S. koji je sinoć napravio pravi "dernek" u zgradi u Hercegovačkoj ulici. Sinoć oko 22 sata Draganovi susjedi pozvali su policiju jer su ga vidjeli kako se mrtav-pijan šeta stubištem držeći u ruci dvije ručne bombe.

Kad su policajci stigli, Dragana su pronašli u stanu koji trenutačno koristi. Kod sebe je držao bombe, M-52 i M-57. Policija je bombe oduzela i Dragana privela. Izmjereno mu je više od dva promila alkohola u krvi.

Dragan S. jako je dobro poznat policiji. Do prije tri godine redovito je prijavljivan zbog nasilja prema bivšoj supruzi. No, nema nijednu kaznenu, već "pregršt" prekršajnih prijava uglavnom zbog vrijeđanja. Gotovo redovito u svim tim slučajevima bio je pijan.

Ključne riječi

Komentara 2

UT
utvara73
14:22 23.11.2011.

Sad kad se otrijezni neće se moći napiti nekoliko godina

ZL
Zlatko72
16:48 23.11.2011.

takve tipovi nisu za okolis sada na prisilan rad bar jedno8 godina mada toga kod nas nema vec sutradan bice vani i nastaviti tako nesto dok nekome stvarno ne napravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije