Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ TRAŽI PRAVDU
Povratak na članak

Pijan pregazio biciklista i pobjegao: Nepravomoćno oslobođen

Vozač je pobjegao s mjesta nesreće bez da je nesreću prijavio policiji i bez da je pokušao pomoći osobi koju je pregazio.

Komentari 22

HE
herojulice
13:04 22.11.2019.

Imamo Hrvatsku. Ispričavam se, imaju Hrvatsku.

VL
PT
Ptica_
13:39 22.11.2019.

zašto niste napisali da je ubojica "ugledni" lokalni HDZ-ovac?

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:08 22.11.2019.

Ako nije kriv ...znači...sad će tražiti odštetu za štetu na automobilu ?

VL
NI
Niki11
12:27 22.11.2019.

Gdje su sad “domoljubi“ da obrane svojeg partijanera?

VL
OB
ObrenM
12:34 22.11.2019.

Odgovor o njegovoj nevinosti ili krimenu dobiti cemo jednostavno.Ako nije clan stranke na vlasti sigurno nije kriv i obratno.

VL
2
2
13:50 22.11.2019.

nismo još postali Švicarska, ali jesmo Bolivija.

VL
LI
liliZG
13:03 22.11.2019.

policija odradi posao koliko joj dozvoljeno u njenoj domeni, a ona jednaki i jednakiji se vide na sudu, bolje rečeno , ovaj je još jednakiji od mene ili vas običnih kmetova.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:18 22.11.2019.

To je strašno koliko truda i muke moraju ulagati naši pravosudni djelatnici kako bi na pravdi Boga pravednoga oslobadjali naše zaslužne branitelje, državovoditelje i njihove dične potomke. Umjesto da se teza našeg i svjetski priznatog samoukog ustavnog suca Vice Vukojevića o nekažnjivosti zaslužnih branitelja (kojima treba pridati i državovoditelje) za sva kaznena djela počinjena pred, za vrijeme i nakon Domovinskog rata ozakoni (pandan diplomatskom imunitetu) i da bude mirna Hrvatska, djeljitelji pravde moraju praviti svakojake proceduralne i verbaalne akrobacije i egzibicije da bi oslobodili ZNA SE naše zaslužne počinitelje kaznenih djela. Obrazložiti oslobadjajuću presudu vozača koji pregazi biciklistu i pobjegne sa mjesta nezgode, nemoguće je bilo kakvim pravnim argumentima. U slučaju ustanovljavanja ZNA SE imuniteta, otklanja se i sam početak bilo kakvog progona. Neovisna država je sprdačina u svim njenim se, pa se ne treba čuditi njenom nevidjenom rakovskom prosperitetu, zar ne,

VL
DU
Deleted user
14:14 22.11.2019.

"...DORH je to odbio uz obrazloženje da je nastupila trenutna smrt, pa nije imao što pomoći." Ako je taj ubojica pobjegao s mjesta nesreće bez zaustavljanja, kako je, po DORH-u, mogao znati da je nastupila trenutna smrt, pa nije imao što pomoći??? Kad čovjek čita svinjarije koje je DORH u stanju učiniti, čovjek se pita jednu stvar, ujedno ima i veliku želju. Pita se, jesu li ti u DORH-u glupi i nesposobni, korumpirani ili pak, vrlo pametni - jer su shvatili da nekažnjeno mogu opstruirati pravdu, štiteći svaku vrstu društvenog zla i taloga - ubojice, zlostavljače, silovatelje, ratne zločince, pedofile, političare-kriminalce. Samo je dovoljno da je prava stranačka iskaznica (zločinačke organizacije) u džepu... A velika želja? Pa, želim da se i "tužiteljima" DORH-a koji ovo smišljaju jednog dana "nema što pomoći", u blatu neke selendre, pokraj ceste, u gluho doba noći...Sram ih bilo!

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
13:49 22.11.2019.

..." IMAMO HRVACKU"! Živeli jarani!

VL
ID
ivo.dzinic
15:00 22.11.2019.

Toni po tebi biciklistu i pjesaka ako nisu oznaceni prslukom slobodno mozes pregaziti bez zaustavljanja i bilo kakve odgovornosti.Covjece ako pregazis zivotinju zaustavis se ako ne zbog zivotinje onda da vidis kolika ti je steta na autu a kamo li kad pregazis covjeka sa biciklom i pri tome tvrdis da si udario zivotinju.To je jako slican udarac i lomljavina.Ocito si srodnik sa krivcem pa se tako postavljas zastitnicki ili imas materijalnu korist od istog.

VL
TO
Toni66
12:52 22.11.2019.

Zločinački je objavljeno jer se ide jeftino primitivno i tendenciozno da se prikaže događaj . I krivca što je zaista i zasigurno ... No ostaje još samo par pitanja nejasnih .. Koliko alkohola je imao Biciklista ? Važno jako bitnoo bitno ? Kako je bio označen sa reflektirajučim prslukom ? Jako n+bitno a prešućeno zašto ???? Svjetlosna oprema na biciklu je bila u potpunoj funkciji . ???? Nikako to novijarčeke ne znima ništa nimalo Halllooo ????? Dali je vozio po sredini ceste ili po biciklističkoj stazi ? Isto smatra da može da piše i da se pravi mutav jer dobije i sam pola plaće pa nas na pola izvjesti jeli tako ili nije ????? Dali je prelazio cestu gurajuči bickl i išao uspooredno ? Ništa ni o tome dabome .... Dali je bio na pješačkom prelazu ? Ili na semforu ???? To je taktika prijevare ne moraš lagati a da pričom podvališ time dobar dio koji si prešutio da realitet izgleda drugačiji. Isto je kad se dečki odluče izostaviti detalj . Tip napdne nekoga koji je ljut samo da ga isprovocira . I sad počine novinar da piše čovjek mu je prišao a on njega desnom lijevom nogom , da mu je ovj prije prijetio , mater psovoi iii toga nema nego gle Daruvarca !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.