Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezena u bolnicu

Pijan naletio na djevojku na pješačkom prijelazu dok je čekala zeleno

alkotest
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
23.06.2019.
u 13:42

Izmjereno mu je 1,50 promila alkohola u krvi, a 18-godišnjakinja je odvezena u zadarsku bolnicu

Muškarac (32) je vozio je pod utjecajem alkohola iz smjera Vira prema Zadru. 

U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te je kod jednog semafora udario u prometni znak, a potom i mladu pješakinju (18) koja je čekala na zeleno svjetlo za pješake koja, kako se neslužbeno doznaje, nije u životnoj opasnosti, piše ezadar. 

Izmjereno mu je 1,50 promila alkohola u krvi, a 18-godišnjakinja je odvezena u zadarsku bolnicu, gdje je ustanovljeno da ima prijelom potkoljenice, piše Zadarski.hr.

Ključne riječi

Komentara 7

GR
grodar
14:34 23.06.2019.

treba mu j.... mater

YY
yy1
15:20 23.06.2019.

Ma je li je udario na pješačkom prelazu ili ju je pokupio na nogostupu ne može na pješačkom prelazu čekati zeleno svijetlo.

DU
Deleted user
14:55 23.06.2019.

lijepo je vidjeti da su postroženja zakona o prometu i stotine milijuna kuna uložene u sustave nadzora brzine urodili plodom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije