Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Pijan izazvao nesreću, teško ozlijeđeni 18-godišnjak i 13-godišnjak

Nesreću je skrivio D.B., koji je u svojem organizmu imao 2,29 promila alkohola u krvi. Upravljajući Fordom krapinskih registracijskih oznaka nije držao razmak među vozilima.

Komentari 5

TY
Tyrael
12:55 03.10.2009.

Yugo.. nije ni cudo da nije ostalo ništ od njega...

VL
JA
japa
13:02 03.10.2009.

Čim se ne spominju imena ili inicujali mora da je dotićni \"momčina\" kako se to kaže u našoj banani iz društveno prihvatljive obitelji!!

VL
IG
Iggy
22:46 03.10.2009.

Slusajte. Kako uopce mozete takve gluposti pisat. Kako vas nije sramota.Kako da se to vasem prijatelju dogodilo. Kako bi se onda osjecali i sta bi onda pisali? Drzite se prijatelji ,borite se, svi smo uz vas.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
08:55 04.10.2009.

Ponovit ću već izrečeno mišljenje. Na našim cestama neće biti reda sve dok se, umjesto vozačke dozvole, ne počmu oduzimati vozila kojima je počinjen prometni prekršaj. Znam da će sada biti umovanja kao na pr.šta ako je vozila vlasnik ovaj ili onaj,iz druge države i sl. Sve je to manje važno od ljudskih života, ili se možda varam.

VL
AL
alijagjas
11:47 03.10.2009.

Pijan izazvao nesreću, teško ozlijeđeni 18-godišnjak i 13-godišnjak, ispod toga slika pajkana i koji je zakljucak? Pajkan je taj prokleti kriminalac koji je napravio toliko sranje. Preporuka, probajte zaposlit novinare , a ne dragovoljce domovinskog rata sa debelom vezom uu vecernjakove redove!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.