Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijan izazvao nesreću, teško ozlijeđeni 18-godišnjak i 13-godišnjak

nesreca, sudar
VL
03.10.2009.
u 11:22

Nesreću je skrivio D.B., koji je u svojem organizmu imao 2,29 promila alkohola u krvi. Upravljajući Fordom krapinskih registracijskih oznaka nije držao razmak među vozilima.

KARLOVAC - U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 5.55 sati zbila na 43. kilometru autoceste A1 u smjeru juga ozljede opasne po život zadobili su 18-godišnji M.L. i pet godina mlađi A.L, koji su se vozili u yugu zagrebačkih registarskih oznaka. Lakše je ozljeđen 24-godišnji D.B.

Ozlijeđeni mladići zaprimljeni su na liječničku njegu Opće bolnice Karlovac. M.L. je operiran, nalazi se na odjelu intenzivne njege i život mu je i dalje ugrožen. Trinaestogodišnji A.L. se nalazi u stabilnom stanju na odjelu dječje kirurgije, i nalazi se izvan životne opasnosti. Vozač koji je izazvao nesreću nije zadobio ozljede.

Nesreću je skrivio D.B., koji je u svojem  organizmu imao 2,29 promila alkohola u krvi. Upravljajući  fordom focusom krapinskih registracijskih oznaka nije držao razmak među vozilima. Nakon sudara, vozila su izašla sa kolnika i udarila u zaštitnu ogradu autoceste. Drugi je automobil uništen do neprepoznatljivosti.

U 9.25 sati promet je tim dijelom autoceste normaliziran.

Ključne riječi

Komentara 5

TY
Tyrael
12:55 03.10.2009.

Yugo.. nije ni cudo da nije ostalo ništ od njega...

JA
japa
13:02 03.10.2009.

Čim se ne spominju imena ili inicujali mora da je dotićni \"momčina\" kako se to kaže u našoj banani iz društveno prihvatljive obitelji!!

IG
Iggy
22:46 03.10.2009.

Slusajte. Kako uopce mozete takve gluposti pisat. Kako vas nije sramota.Kako da se to vasem prijatelju dogodilo. Kako bi se onda osjecali i sta bi onda pisali? Drzite se prijatelji ,borite se, svi smo uz vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije