Naslovnica Vijesti Crna kronika

Pijan i bez vozačke zabijao se u vozila i bježao policiji

Kako se uza sve to radi o višestrukom prijestupniku, priveden je u postaju i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.
14. studenoga 2018. u 14:56 7 komentara 2277 prikaza
Policija/Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Policija je uhitila pomahnitalog 25-godišnjaka koji se pijan (2,09 promila) i bez vozačke dozvole zabijao u vozila po Požegi i bježao policiji.

potjera Ludost ili hrabrost? Filmska potjera u Banja Luci: Pogledajte kako je ovaj vozač pobjegao policiji

On se u srijedu oko 23.20 sati u Radićevoj ulici, upravljajući Fiatom sisačke registracije, prednjim dijelom vozila zabio u Hondu požeške registracije ispred sebe, kojom je upravljao 19-godišnjak. Isto je učinio u još nekoliko navrata, oglušivši se pritom na upozorenje policije da zaustavi vozilo.

Na kraju se zaustavio na parkiralištu benzinske postaje i pokušao pobjeći, ali u tome su ga spriječili policajci, koji su ga morali i vezati.

prometna policija Jurnjava po Zagrebu Bježao policiji pa skoro pregazio baku s unukom na zebri

Kako se uza sve to radi o višestrukom prijestupniku, priveden je u postaju i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog. Prijeti mu zatvorska kazna u trajanju od 60 dana i novčana u iznosu od 12.500 kuna.

Video - Isparkiravala se 7 minuta i izudarala drugi auto

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Kako uštediti 2000 € i besplatno u Hrvatskoj isprobati vodeći MBA program regije?

A1 izdvaja za Vas

 • Cafa:

  Za toliku materijalnu štetu, pijanstvo, bježanje policiji, samo 12.500 kn i maksimalno dva mjeseca u reštu? Nešto nije u redu s našim zakonima...

 • grodar:

  taj je vec mogao ubiti desetak ljudi

 • Avatar Robinzon
  Robinzon:

  Čovac i bez vozačke vozi auto.Neka proba to isto bez auta. Pa sad razmišljajmo treba li ovakvima oduzimati auto ili dozvolu.