Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski europarlamentarac
Povratak na članak

Picula: Zemlje poput Mađarske ne žele europske vrijednosti

Oni koji verbalno podupiru potrebu da BiH što prije postane kandidatkinjom, sugerira Picula aludirajući na Mađarsku, to čine iz nekih svojih sebičnih i problematičnih razloga pa Hrvatska ne bi trebala slijediti takvu politiku niti bi trebala podržavati samo određene političke opcije u BiH.

Komentari 5

DU
Deleted user
16:08 01.07.2022.

evropske vrijednosti su utopijske vrijednosti...koliko su novca iznijeli iz hrvatske ti koji njeguju te vrijednosti npr .bankari ...oko 100 milijardi kuna od 1995.godine samo na osnovi dobiti ....itd

VL
Avatar Boycie1
Boycie1
10:32 03.07.2022.

Taj Picula je malo žešći d.....nerik . Mađarska je povijesno i zempljopisno , kulturološki Evropa da više evropska biti ne može . To što odabrana a ne izabrana ekipa pokušava nametnuti nekakve izmišljene standarde i to proglasiti kao evropske tekovine i evropske standarde je sasvim druga stvar . Koliko će u tome uspijeti je drugo pitanje .

VL
ST
staromlad
14:10 03.07.2022.

Picula, Picula...ti i tvoja stranka baštinite totalitarističke vrijednosti nadograđene lijevo- liberalnom LGBTQZxyz politikama. Za narod vas nije nimalo briga, bitno je provoditi kojekakve izmišljene programe u svrhu brisanja identiteta, vjere i istinskih ljudskih vrijednosti. Koliko novaca pojede ta NGO propaganda usmjerena protiv vlastitog naroda i većinskog mišljenja? Koliko se pravih stvari moglo izgraditi i napraviti?! Znam, tebi je bitna lovica koju primaš i beneficije koje uživaš, a s tom lovicom si tu kralj među nama zaostalim domorodcima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.