Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica u strasbourgu
Povratak na članak

Picula stao u zaštitu malih proizvođača u raspravi o biljnom reprodukcijskom materijalu

Zbog velike raznolikosti, kao i prirodnih i kulturnih značajki, biljni reprodukcijski materijal regulira čak 12 direktiva, osiguravajući legislativi da bude prilagođena svim njegovim posebnostima, rekao je Picula.

Komentari 3

CR
Croasan
07:05 11.03.2014.

Bravo za sve koji odbijaju ovaj podmukli prijedlog EK-e. Zna se da godinama Monsanto (poznat po GMO-u) pokušava ostvariti monopol na "bankama reprodukcijskog sjemenja" u svijetu, jer kako je davno rekao jedan američki bivši visoki političar - tko kontrolira hranu,ra hranu, kontrolira svijet.

VL
Avatar M+M
M+M
21:09 10.03.2014.

Zanimljivo da niste spomenili da je istu stvar večeras podržala i Tomašić.

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
21:23 10.03.2014.

Ovaj čovjek trebao bi šef SDP , a ne Zoka koji je rekao da je propao u diplomaciji i njemu je to smješno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.