Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA

Picula opet ide u Kijev, sastat će se s Janukovičem i Kličkom

Tonino Picula
Marko Lukunić/PIXSELL
21.02.2014.
u 14:04

Razlog za putovanje je ozbiljno pogoršanje političkog i sigurnosnog stanja u Kijevu

Tonino Picula, potpredsjednik odbora za Jugoistočnu Europu Europskog parlamenta, ponovno putuje u Kijev, u sastavu ad hoc Izaslanstva vanjskopolitičkog odbora koje je prije tri tjedna već posjetilo Ukrajinu, izvijestio je Piculin ured.

Razlog za putovanje je ozbiljno pogoršanje političkog i sigurnosnog stanja u Kijevu, a Picula će u glavnom gradu Ukrajine boraviti od 22. do 24. veljače.

Picula će se među ostalima sastati s predsjenikom parlamenta Volodomirom Ribakom, liderom oporbene stranke UDAR Vitalijem Kličkom i Oleksandrom Jefremovim iz vladajuće Stranke regije, a izaslanstvo u čijem je Picula sastavu u nedjelju će se sastati s predsjednikom Viktorom Janukovičem, te utjecajnim šefom njegove administracije Andrijem Kljujevim.

>> Pogledajte video iz Ukrajine koji je pregledan više od 5 milijuna puta

Komentara 5

XA
xaron
17:33 21.02.2014.

E ovaj ima da ih sredi. Zgubidan.

Avatar Becarina
Becarina
15:14 21.02.2014.

Picula ide radi Mesicevih MIGova .

Avatar carlibraun
carlibraun
08:53 22.02.2014.

Jedno veliko BRAVO za Piculu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije