Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Picula: Ne želim biti šef SDP-a, zanima me Pantovčak

12.02.2018.
u 00:00

Ako ovakvi kakvi smo sad uđemo u 2019., izgubit ćemo izbore prije nego što se raspišu

Sad je jasno da bi Picula vodio SDP bolje, pa čak i iz Bruxellesa.” Ova se rečenica zadnjih mjeseci može čuti od mnogih uglednih SDP-ovaca i možda i najbolje opisuje stanje u najjačoj oporbenoj stranci s obzirom na to da sve više članova zaziva nekoga tko im se doslovce nudio za šefa prije manje od godinu i pol dana.

Nagovaraju li ga doista da preuzme SDP, kako gleda na stanje u SDP-u koji je i sam stvarao, vidi li se u budućnosti na mjestu predsjednika države... teme su o kojima smo razgovarali smo sa SDP-ovim europarlamentarcem i bivšim ministrom vanjskih poslova Toninom Piculom.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

- Odnosi Hrvatske i Srbije pali su tako nisko da će i mali koraci biti napredak

- Tim od 51 liječnika definirao odjele u 'novoj Klaićevoj'

- Ovo su Putinovi planovi za 2018. 

- Trump želi neprijatelje na manjim područjima tući malim A-bombama

- 'Vrijeme sukoba na Balkanu zauvijek je završeno'

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
01:19 12.02.2018.

ha ha ha..... pa nisi mogao biti gradonačelnik Velike Gorice a sad bi jurišao na mjesto predsjednika.... koji likovi i komedijaši ovi SDPovci..... BTW, imam pitanjce prilično neugodno za tebe kao i većinu SDPovaca. Koliko imaš radnog staža izvan politikeke ? ajde ne srami se.... ne moraš izravno reći NULA dana.... možeš i diplomatski odgovoriti: imam staža kao i svaki ugledani član SDPa, poput nr Bauka, Opaćićke, Marasa......

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:39 11.02.2018.

Bez dana radnog staža postati ministar vanjskih poslova zaista je impresivna seoska stranačka karijera, vjerujte mi ovakav slučaj nije zabilježen čak ni u zemljama trećeg svijeta.

MI
Milan1
22:29 11.02.2018.

Zar i ti sine picula...?! Gdje je kraj tastinama, ambicijama i ljudskoj gluposti. Ovakav politicki poluproizvod, aparatcik, politicki brisel-pomoddarac... hej picula, daj se skuliraj - takvih poput tebe, milanovica, kgk, anemicnog i sl, ima koliko hoces. Zasto bas ti, jebote?!! Puzes po Briselu, drljas nesto engleskog... Nedovoljno. Otkantaj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije