Naslovnica Vijesti Hrvatska

Picula: Ne želim biti šef SDP-a, zanima me Pantovčak

Ako ovakvi kakvi smo sad uđemo u 2019., izgubit ćemo izbore prije nego što se raspišu
12. veljače 2018. u 00:00 38 komentara 3896 prikaza

Sad je jasno da bi Picula vodio SDP bolje, pa čak i iz Bruxellesa.” Ova se rečenica zadnjih mjeseci može čuti od mnogih uglednih SDP-ovaca i možda i najbolje opisuje stanje u najjačoj oporbenoj stranci s obzirom na to da sve više članova zaziva nekoga tko im se doslovce nudio za šefa prije manje od godinu i pol dana.

sdp PRIJETI IM OVRHA SDP će dug vraćati šest godina, dižu tužbu protiv Pavičić Vukičević i Bandića

Nagovaraju li ga doista da preuzme SDP, kako gleda na stanje u SDP-u koji je i sam stvarao, vidi li se u budućnosti na mjestu predsjednika države... teme su o kojima smo razgovarali smo sa SDP-ovim europarlamentarcem i bivšim ministrom vanjskih poslova Toninom Piculom.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

- Odnosi Hrvatske i Srbije pali su tako nisko da će i mali koraci biti napredak

- Tim od 51 liječnika definirao odjele u 'novoj Klaićevoj'

- Ovo su Putinovi planovi za 2018. 

- Trump želi neprijatelje na manjim područjima tući malim A-bombama

- 'Vrijeme sukoba na Balkanu zauvijek je završeno'

 | Autor :

Gordan Maras SDP-ovci o krizi Maras: Bio bih oprezan s kime se družim, a mediji samo rade svoj posao zajednički prijatelj SDP-u prijeti blokada, a Bernardić s Bandićem slavio rođendan Davor Bernardić Prijeti blokada računa SDP-ovci daju novac iz svog džepa da spase stranku od blokade
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Grubi
  Grubi:

  ha ha ha..... pa nisi mogao biti gradonačelnik Velike Gorice a sad bi jurišao na mjesto predsjednika.... koji likovi i komedijaši ovi SDPovci..... BTW, imam pitanjce prilično neugodno za tebe kao i većinu SDPovaca. Koliko imaš radnog staža izvan politike ... prikaži još!ke ? ajde ne srami se.... ne moraš izravno reći NULA dana.... možeš i diplomatski odgovoriti: imam staža kao i svaki ugledani član SDPa, poput nr Bauka, Opaćićke, Marasa......

 • Avatar mileudarcina 1
  mileudarcina 1:

  Bez dana radnog staža postati ministar vanjskih poslova zaista je impresivna seoska stranačka karijera, vjerujte mi ovakav slučaj nije zabilježen čak ni u zemljama trećeg svijeta.

 • Milan1:

  Zar i ti sine picula...?! Gdje je kraj tastinama, ambicijama i ljudskoj gluposti. Ovakav politicki poluproizvod, aparatcik, politicki brisel-pomoddarac... hej picula, daj se skuliraj - takvih poput tebe, milanovica, kgk, anemicnog i sl, ima koliko hoces. Zasto bas ti, jebote?! ... prikaži još!! Puzes po Briselu, drljas nesto engleskog... Nedovoljno. Otkantaj!!!