Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog pojačanih kontrola
Povratak na članak

Picula: Hrvatska ne smije biti diskriminirana

Komentari 4

NO
nogogaz
23:24 07.04.2017.

Hrvatska nažalost nema šanse da nas prime u šenegen. A ova gužva na sengen granici nije još ništa. Madžari, slovaki, poljska...več su se dogovorili o potpunoj blokadi hrvatske granice. Višegradska grupa investira u izgradnju pruge od slo mora do poljske i dalje do sjevernog mora. U slučaju nepoštovanja arbitražne presude šengen bi mogao i zatvorit granicu. Prvo za sve ne EU državljane a kasnije i za kamione... Već su se slovenci dogovorili viegradskim državama i samo se čeka da nagazimo minu...hvala vama hadezovci i milanović!! Što nas čeka za uskrs samo je uvertura u turističku sezonu. Taljani sa starim osobnim dokumentom neče više ni dolazit u ljepu našu...a takvih kažu tsljani ima oko 80%...taljani ko taljani neće platit i nabavit modernu osobnu...

VL
DU
Deleted user
16:52 07.04.2017.

Picula, zašto Europski parlament je tek prije dva dana potvrdio pristupanje Hrvatske Schengenskom informacijskom sustavu (SIS)? Zašto nisi prije reagirao? Sada će dečkima trebati dobra 2 mjeseca da se priviknu tog posla, a u tom vremenu ode nam turistička sezona.. Tko će biti kriv što ga budemo svi zajedno dobro popušili...?

VL
DU
Deleted user
17:02 07.04.2017.

Još nešto sam zaboravijo: Pa da rušili smo rekorde u turizmu, sada imamo priliku rušiti rekorde i na čekanju na garnicama ha, ha... Sve zasluge idu HR Vladi!

VL
DU
Deleted user
16:55 07.04.2017.

Ups, prekasno sam se sijetio. To su uveli da nebi g. Todoric pobjegao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.