Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže izlaz
Povratak na članak

Pićanci zasuli pozivima predsjedničke kandidate zbog Rockwoola

Sve strane sukobljene oko tvornice kamene vune u Pićnu zvale su predsjedničke kandidate, a odazvao se samo Jučević na poziv načelnika općine. Drugi kandidati nemaju vremena.

Komentari 5

ST
stipe11
18:26 10.12.2009.

Za Zapadnu Hrvatsku! Da LIJEPA ostane NAŠA! MIROSLAV TUĐMAN HRVATSKI PREDSJEDNIK

VL
VU
Vukovar91
15:43 10.12.2009.

Picanci ce postati Pickanci ako se umjesa Kajin..onda su naj..Tu izlaza nema!

VL
PO
poduzetnik
15:43 10.12.2009.

Jedini istinski ,neovisni predsjednicki kandidat jeste JOSIP JURCEVIC. Covjek sa srcem na pravoj strani koje kuca za Hrvatsku i koji je jedan od nas. Covjek koji nema potrebe \"da pere ruke\" jer ih nije ni uprljao. On budi nadu sasa svojim cistim i zdravim umom, da ce doci vrijeme kada ce se nasa djeca sa ponosom izjasnjavati kao Hrvati.

VL
OB
-obrisani-
17:40 11.12.2009.

Taj Rockwool doveli su IDSovci u istru i lobirali za tu firmu i država bi se trebala pozabavit sa tom tvornicom jer je velik zagađivać i ne poštuju zakone RH! Ovo je još jedan primjer kako lokalni politićari vode hrvatskuku koga boli ona stvar za narod bitno je samo mito i korupcija

VL
BT
bili-tartuf
01:14 11.12.2009.

nesmije nas´Damire tamo u Rockwool,..ipak mu je draze \"malo zaskiljiti\" i primati proviziju %...!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.