Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Pićanci se Josipoviću žalili na Rockwool

Aktivisti Naše zemlje uručili su Josipoviću materijale vezane uz rad tvornice, CD-ove i fotoalbume na kojima se vidi zagađen okoliš kada je tvornica u pogonu.

Komentari 4

CA
Capolo
20:44 11.02.2010.

Ovo je jako zanimljivo, da vidimo što će Josipović u ovom slučaju poduzeti tj. koje su mu ovlasti za ovo, usta su mu bila puna obećanja na izborima, a sad da vidimo kako ta obećanja prevodi u praksu!

VL
AB
abendblatt
20:25 11.02.2010.

Josipovicu, udovolji zelji Picana, smjeni Kajina i Jakovcica,.

VL
DU
Deleted user
21:04 11.02.2010.

Zašto taj isti Rockwool ne bi dobio dozvolu rada u svojoj vlastitoj državi? Onda traže treće zemlje da truju ljude u tim trečim zemljama...

VL
OB
-obrisani-
00:34 12.02.2010.

Pićanci se Josipoviću žalili na Rockwool Mogli su i mojoj pokojnoj babi bilo bi im isto !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.