Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Philips i Specijalna bolnica Sv. Katarina postali strateški partneri u području personalizirane medicine

U ime Specijalne bolnice Sv. Katarina, ugovor je potpisao prof.dr. Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, a u ime Phillipsa, gospodin Reinier Schlatmann, izvršni direktor za Philips CEE.
27. lipnja 2017. u 16:25 0 komentara 457 prikaza

Hrvatska bolnica Sv. Katarina, Europski centar izvrsnosti i jedna od vodećih svjetskih korporacija Philips potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu iz područja personalizirane medicine. Ovim Ugovorom dogovorena je suradnja na razvoju inovativnih metodologija iz područja personalizirane (precizne) medicine čime se Republika Hrvatska iznimno snažno pozicionira na svjetskom tržištu. U ime Specijalne bolnice Sv. Katarina, ugovor je potpisao prof.dr. Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, a u ime Phillipsa, gospodin Reinier Schlatmann, izvršni direktor za Philips CEE. Svečanosti potpisivanja je nazočilo desetak regionalnih direktora Philipsa te Jeroen tas, izvršni dopredsjednik Philips-a.

Blaženka Divjak Središte znanosti O novostima u znanosti i forenzici govori 60 predavača i tri nobelovca

Povodom potpisivanja Ugovora, prof. dr. sc. Dragan Primorac, je izjavio: „Posebna je čast biti strateški partner tvrtki koja posljednjih 10 godina u Europi prednjači u broju patenata i koja razumije golemi značaj personalizirane medicine na razvoj zdravstvene industrije. Ovo smatram ogromnim iskorakom i za hrvatsko zdravstvo jer je, od svih država u regiji, Philips za strateškog partnera odabrao upravo Specijalnu bolnicu sv. Katarina. Sretan sam što hrvatsko zdravstvo, u koje duboko vjerujem, čini pionirski iskorak kako bi predvodilo u uvođenju integriranog koncepta personalizirane medicine.“

„Mi u Philipsu želimo učiniti zdravlje osobnim i tome smo potpuno posvećeni. Vjerujemo da možemo pomoći povesti transformaciju zdravstvene skrbi na način koji je prije bio nezamisliv – tako da pacijentima ponudimo bolju i personaliziraniju njegu. U suradnji s našim strateškim partnerom, Specijalnom bolnicom sv. Katarina, vidimo značajnu mogućnost razvoja inovativnih programa precizne medicine u Hrvatskoj. Siguran sam da ćemo tako zajedno utjecati na poboljšanje kvalitete života i stvoriti budućnost zdravstvene skrbi, budućnost koja počinje danas”, rekao je Reinier Schlatmann, izvršni direktor za Philips CEE.

Specijalna bolnica Sv. Katarina European Business Award Specijalna bolnica Sv. Katarina među 10 najboljih poslovnih subjekata Europe '23.05.2011. Bolnica Sveta Katarina, Bracak, Zabok - Sveta Katarina, specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Bolnica se nalazi u sklopu Opce Bol Sutra u 12:00 u Zaboku Specijalna bolnica Sv. Katarina i britanska grupacija Operations Abroad Wordwide potpisuju ugovor o suradnji Dragan Primorac BIVŠI MINISTAR Dragan Primorac: Ovo je velika demonstracija moći. Ovdje su najbogatiji ljudi svijeta
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.