Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno
Povratak na članak

Pevec mora isplatiti 620 tisuća kuna za gradnju betonare

Zadnja nepravomoćna presuda Općinskog suda u Bjelovaru kaže kako je Zdravko Pevec dužan tvrtki VB Leasing iz Zagreba isplatiti novčanu svotu od 620 tisuća kuna zajedno sa zateznom kamatom

Komentari 2

DU
Deleted user
18:23 23.01.2019.

Unistili ste pevecove samo zato sto su hrvati...zasto koristite njegovo prezime a razvlastili ste ga ...u hrvatskoj ce za desetak godina u vlasnistvu imati samo drek ba sibici...zahvljujuci umnim politicarima. ..

VL
AR
Armagedon
19:23 23.01.2019.

Peveca su onda uništili radi onih kamiona i prevoza ..... mislim da je to bilo Todorićevo maslo, no vjerovatno su i drugi prevoznici to podržali, kažu mi upućeniji da mu to nije bio mudar potez.... ali njegovi su se dućani održali, otvara nove..... a on i Višnja su odradili dug .... čistili štale ... i vratili se...za razliku od Gazde koji ništa odradio ni platio nije samo se prijeti..... .+ eto baš je simpa ona reklama Karlovačkog za ono pivo sa Gđom Višnjom .... nikako da ga probam, a baš mi se sviđa jer volim te voćne pive....! Pa mu ovo vjerovatno neće biti problem platiti.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.