Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK MOSTA
Povratak na članak

Petrov: 'Za koga radiš, Puljak? Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije'

Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica, navodi čelnik Mosta.

Komentari 6

Avatar Mistborn
Mistborn
20:21 14.06.2022.

Pinokio i Toro i Pančo su seku-larni. Vole "razvaljivati" seke. Možda Pinokio i žena vole gledati. Zanima me bi li kćeri dao da se dopisuje s "najvećim ateistom Splita"😏

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:29 14.06.2022.

Petrov ne resi. To je tvoj politički partner bio jučer i biti ce i sutra. Ništa ti ne vjerujemo dok ne ovjeriš kod JB.

VL
KI
kirogaju
20:54 14.06.2022.

Spolno uznemiravanje je svako verbalno, neverbalno ili fizičko neželjeno ponašanje spolne naravi koje ima za cilj ili stvarno predstavlja povredu dostojanstva osobi, koje uzrokuje strah, neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje. Nuđenje seksa osobi od 17, 5 godina, koja je posebno osjetljiva zbog svoje dobi, nezrelosti, neiskustva i lošeg socijalnog statusa je perfidno spolno uznemiravanje. Kad to radiš s pozicije dogradonačelnika Splita, onda nisi zaslužio biti u politici jer koristiš svoju moć. Ako to radi invalid i on je zaslužio snositi sankcije jer je nanio štetu svim invalidima. Ima puno djevojaka invalida koji žude zaseksom i s kojima taj Baričić može ostvariti romansu.

VL
KI
kirogaju
20:58 14.06.2022.

Ima puno djevojaka invalida koji žude za seksom i s kojima taj Baričić može ostvariti romansu. Ali Baričić se stavio u poziciju svodnika, seksualno je uznemiravao "maloletnu Srpkinju" i sada se on vadi na svoju invalidnost i činjenicu daje djevojka strana državljanka. Tjelesno oštećenje nije razlog za eskulpaciju od kaznenog progona.

VL
Avatar DIXI
DIXI
21:30 14.06.2022.

Namjestio im je to tajni obavještajac Popush Imikaru, prijatelj brigadnog generala Mojt Egadjo.

VL
NO
Nordik
21:02 14.06.2022.

Kada bi prvih pet išlo u drugi krug Most bi možda bio u drugom krugu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.