Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužio Jamba za klevetu

Petrov: Tri mjeseca sam se spremao za prijemni. Bio sam peti na rang listi

petrov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
21.03.2017.
u 16:12

Petrov se na tužbu odlučio zbog niza optužbi koje je Jambo izrekao na konferenciji za medije koju je sazvao lani u svibnju

– Tri mjeseca sam se intenzivno spremao za prijemni ispit te sam po ostvarenim rezultatima bio peti na rang listi. Prema tome, Medicinski fakultet u Mostaru sam upisao na regularan način. Svi navodi za koje me Gabrić optužuje su neistiniti, s moje strane nije bilo nikakvih zapošljavanja ili dodjele poslova na neregularan način - kazao je između ostalog Božo Petrov u utorak na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje se pojavio u ulozi privatnog tužitelja na početku suđenja protiv Stipe Gabrića Jamba kojeg je tužio radi klevete.

Petrov se na tužbu odlučio zbog niza optužbi koje je Jambo izrekao na konferenciji za medije koju je sazvao lani u svibnju, a gdje je Petrova prozvao za nepotizam. Predsjednik Sabora od suda je tražio da bivšeg gradonačelnika Metkovića kazni s petsto dnevnih dohodaka. Inače, Jambo je na početku suđenja izjavio kako se ne osjeća krivim za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

>> Jambo: Petrov može prijavu objesiti mačku o rep!    

Komentara 5

BR
Blade Runner
16:56 21.03.2017.

Bez ikakvih priprema drugo mjesto na rang listi u Zagrebu. Nemas se Petrove cime pohvaliti, i to jos u Mostaru, hahahaha!

ŠT
ŠtoReći
16:21 21.03.2017.

g.Petrov pusti jambu,često je važnije tko kaže nego što ...tko uzima njegove riječi za ozbiljno

DH
dalibor.hren
16:31 21.03.2017.

Očito da s dečkom nekaj nije u redu: tri mjeseca priprema i tek peti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije