Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE RADOSTI

Petrov skijao na Kupresu, Grmoja: Otišao je bez privilegija i o svom trošku

Božo Petrov
Foto: HRsvijet.net
03.01.2016.
u 14:57

- Veterane je sreo tamo i oni su izrazili želju da se slikaju s njim. Petrov je trenutno samo saborski zastupnik, a ako postane štićena osoba ponašat će se mnogo odgovornije, nego što smo to mogli gledati ranije od političara - istaknuo je Grmoja iz Mosta

S prvim danima Nove godine napokon je pao i prvi snijeg, a s njim je počeo i tradicionalni sedmodnevni zimski egzodus Hrvata na skijanje u druge zemlje. 

I dok su iz Zagreba kolone vozila krenule prema skijalištima u Sloveniji, Austriji i Italiji, ljubitelji skijanja iz Dalmacije krenuli su prema Blidinju, Kupresu, Vlašiću i ostalim skijalištima u susjednoj Bosni i Hercegovini.

A kako javlja Hrvatski informativni portal HRsvijet.net, među mnogobrojnim ljubiteljima skijanja s juga Hrvatske u subotu je na Kupresu bio i Božo Petrov. Čelnik Mosta i izabrani saborski zastupnik očito je odlučio uhvatiti malo planinskog zraka prije nastavka pregovora s mandatarom Tihomirom Oreškovićem i šefom HDZ-a Tomislavom Karamarkom .

Petrov još uvijek nije štićena osoba, a  na Kupresu jem prema izvorima portala HRsvijet.net, viđen u društvu pripadnika Udruge veterana vojne policije Republike Hrvatske.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja potvrdio je za Večernji list da je Petrov na skijalištu u Kupresu s obitelji. 

- Petrov je otišao jna skijanje samo za vikend. Sutra je već u Zagrebu. To skijalište je udaljeno 100 km od Metkovića. Otišao bez ikakvih privilegija sa svojom obitelji i o svom trošku. Veterane je sreo tamo i oni su izrazili želju da se slikaju s njim. Petrov je trenutno samo saborski zastupnik. Ako u pregovorima u budućoj vladi bude izabran na funkciji koja podrazumijeva da bude štićena osoba, Petrov će se sigurno na toj funkciji ponašati mnogo odgovornije nego što smo to mogli ranije gledati od političara - rekao je Grmoja.   

>>  Reiner: pratnju bih vrlo rado izbjegao da sam mogao

>>Grmoja kritizirao Reinera: U ovoj teškoj situaciji to je neprimjereno

>>Pod pratnjom policije zaobišli gužvu na granici. Reiner: Vozio sam se u svom autu, vozila me supruga

Komentara 107

MA
marmars
15:28 03.01.2016.

Kupres je prekrasan, ljudi srdačni-pravi domaćini! Ugodan odmor, neka stres malo popusti!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
15:23 03.01.2016.

oj kupesko ravno poljce...

NO
novalastavica
15:40 03.01.2016.

Grmoja koji si ti jadnik nisi ni svjestan. Kakve privilegije? Voziti se u svom autu a policija te mora pratiti po zakonu. Jad i bijeda hrvatskoj jugokomunjarstana a ovi poput Grmonje na celu jada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije