Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE KLADIONICA I CASINA

Petrov opleo po Plenkoviću zbog popuštanja nekih mjera: 'Smatra da je ljudima potrebnija kocka od druženja'

Ilustracija
Foto: Pixsell/Pixabay
1/3
11.02.2021.
u 19:38

Valjda smo s ovim potezom prihvatili da kao nacija imamo popriličan problem s ovisnostima o klađenju, smatra

Na sjednici Vlade danas je donesena odluka o popuštanju epidemioloških mjera koja uključuje otvaranje teretana, kladionica i casina, ali još uvijek ne i ugostiteljskih objekata. Na takvu se odluku na svom Facebook profilu požalio Božo Petrov koji je ustvrdio kako je Andrej Plenković time poručio kako smo "nacija koja ima probleme s ovisnošću o klađenju".

"Ne postoji epidemiološko opravdanje zašto kladionice mogu raditi, a kafići ne. Da bi uljepšao sliku o sebi i smanjio pritisak na sebe, predsjednik Vlade pustio je da ljudi kockaju. Očito je smatrao da je ljudima potrebnija kocka od kave ili druženja. 

Valjda smo s ovim potezom prihvatili da kao nacija imamo popriličan problem s ovisnostima o klađenju. Jer to je poruka koju je danas predsjednik Vlade poslao", napisao je Petrov na svom profilu. 

PREMIJER JE DANAS PORUČIO DA SMO NACIJA KOJA IMA PROBLEME S OVISNOŠĆU O KLAĐENJU⬇⬇ Ne postoji epidemiološko opravdanje...

Objavljuje Božo PetrovČetvrtak, 11. veljače 2021.

 

Komentara 29

FO
Frajle.OS
21:54 12.02.2021.

Odlično si im rekao. Samo na žalost neće biti ništa od nekog normalnog i pravednog otvaranja

ST
stefj
22:12 11.02.2021.

Druženje je opasno jer se druženjem šire birtijaške priče, a to treba spriječiti. Na Internetu se uvodi cenzura, a zatvaranjem mjesta okupljanja se zaustavlja i nekontrolirana usmena predaja... Do izbora bez druženja... :)

LU
Ludwik
21:05 11.02.2021.

Plenković ne odlučuje ni o čemu, a shoping centre i kafiće mu otvara i zatvara Bruxelles. A Petrov laprda kao i obično. Kockanje je nastalo neposredno nakon Adama i Eve i trajat će dok čovječanstvo ne izumre. Tko se želi kockati, odradit će to na kartani sa ekipom u podrumu ili klijeti gdje je razmak manji nego u kladionici i casinu... Kafiće i restorane također nije niti trebalo zatvarati nego ograničiti broj gostiju kad već bijemo tu, po čovječanstvo sudbonosnu, bitku sa kineskom gripom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije