Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čovjek koji se ubacio na sastanak
Povratak na članak

Petrov nam je dao papire, a Milanović je Karamarka upitao: Tomica, što ti misliš?

Žarko Kasum prošli je tjedan nepozvan došao na sastanak Mosta, HDZ-a i SDP-a. Prošao je osiguranje i sjeo među pregovarače. Punih sat vremena i on je tražio novu vladu

Komentari 63

DU
Deleted user
18:53 27.12.2015.

krasan primjer..kako su drzava i sluzbe,,funkcionirali..pa se cudimo..kako su migranti ulazili u zemlju..

VL
KR
krutiii
18:52 27.12.2015.

kaj god

VL
MS
mare_split
18:50 27.12.2015.

Cirkusant! Trebao je poći do Vrapča!

VL
Avatar TucTuc
TucTuc
23:49 27.12.2015.

"Tomica sto ti mislis?" A onda prevarant uzme papir i potpise samo da ostane na vlasti! Fuuuuj

VL
DU
Deleted user
21:40 27.12.2015.

vogon, a sto je lose u provjeri imovinskog stanja korisnika socijalne pomoci... audi, "ajfon" 6 a u dzepu iskaznica socijalne pomoci, e pa dosta

VL
DU
Deleted user
21:00 27.12.2015.

Zapravo, VL navija za nove izbore. E gotovo je. Uzalud ste nas obmanjivali 4 godine, 4 duge godine.

VL
DU
Deleted user
20:06 27.12.2015.

sprema li VL još luđe članke za sutra?!...a onda je Milojković rekao...Tomo ljubavi...i odoše zagrljeni...svjedok Živi zid tj. jedan od njihovih napušenih freakova odnosno psihoorganski promijenjenih starijih "pristalica"....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:58 27.12.2015.

Infantilna smijurija na razini Živog zida, onih kaj se sprdaju s hrvatskim jezikom gospodina Oreškovića dok im čelnik nemre suvislo spojit dvije kratke rečenice !!!

VL
MA
magnum2013
21:56 27.12.2015.

Sad vidimo koliko je to siguran i pametan skup pojedinaca kad se ovakove stvari dešavaju. Ustvari nije ni čudno ništa. Kad se sjetimo tko nam je bio šef tajne službe, a sad mu izlaze na vidjelo dokumenti koje je potpisao, a nije nije klasificirao. Tu se radilo ili o namještanju "ratnih zasluga" ili je netko malouman pa lako i Marica sa placa može doći do imena njegovih suradnika. Tu je glavni tajnik HDZa Vaso. Kako ne sumnjati u njegovo znanje i sposobnosti kad smo vidjetli da je falsificirao diplomski rad. Pisao, kako reče Tomica, KOMPILACIJU-KOMPILACIJE. Od kriminalnih radnji, uz još puno kriminalaca i pojedinaca spašava ih Ustavni i Vrhovni sud svojim sramnim odlukama. Ostvarili su svoje planova i sad smo znatiželjni da vidimo hoće li nam mirovine porasti 5%, hoće li pomoći mojoj djeci da se zaposle i poduzetnicima da im počnu cvasti ruže. Nemojmo se zavaravati da će to uopće nekuda stići. Ja sam također svoj glas dao Mostu jer sam smatrao da se pojavio netko tko može nešto pomoći za budućnost. Razočaran sam tom kazališnom skupinom za koju sam uvjeren da će napustiti sve to nakon par mjeseci kad vide da je poštenje u hrvatskih političara samo zabluda. Svih i lijevih i desnih!!!!!!!

VL
PO
portorico
08:44 28.12.2015.

Zapravo i ne vidim razloga zašto je Oreškovič bolji kandidat za premijera od Kasuma.

VL
Avatar eroseros622
eroseros622
07:13 28.12.2015.

Tužibaba!

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
21:59 27.12.2015.

Trebao je i kod precjednice otići na konzultacije !

VL
ST
stjepanovic
20:56 27.12.2015.

Vau ..pa jel ti to Hajdas ili Bauk sredio ulazak, Mars. ..komunjaro farbaj neke u zidu burdusevom

VL
TE
telefon2
08:02 28.12.2015.

Kriminalno ercegovačka mafija.

VL
SS
sokac sa drave
09:51 28.12.2015.

Dan prije nego je Petrov pobjegao od Milanovica iako je sve imao i mogao je vladati ali nije imao muda.Svatko tko ga je promatrao mogao je vidjeti da je razrogacio oci kao da su ga zimmeri u zatvoru silovali.

VL
DH
dalibor.hren
14:58 28.12.2015.

SDP je lijeva noga, HDZ desna,a MOST je između!

VL
DU
Deleted user
19:54 27.12.2015.

Evo tko će vući konce a tko će biti marionete u novoj koaliciji:______"Šef HDZ-a Karamarko bi, kako neslužbeno doznajemo, trebao biti zamjenik premijera, Božo Petrov, čelnik Mosta, potpredsjednik Vlade, što znači da bi stručnom, a nestranačkom premijeru političku snagu trebala dati njegova prva dva čovjeka. Također neslužbeno doznajemo da bi još jedan potpredsjednik Vlade trebao biti iz redova HDZ-ovih partnera iz Domoljubne koalicije, najvjerojatnije Branko Hrg, prvi čovjek HSS-a. Iz redova HDZ-a planiraju da će biti i predsjednik Sabora, i to akademik Željko Reiner. To znači da će HDZ-u pripasti i utjecajna pozicija u Saboru koji postaje novo središte moći s mnogo većim utjecajem jer 15 zastupnika Mosta može srušiti Vladu. Što se tiče ministarstava, o tome bi se trebalo razgovarati tek nakon konstituiranja Sabora, ali u HDZ-u neslužbeno doznajemo kako smatraju da Mostu pripada trećina ministarstava. - I to ne a priori, nego ćemo se o svim stručnjacima dogovarati, dakle mi ćemo moći i odbiti njihov prijedlog ako ga ne budemo smatrali dovoljno kvalitetnim - smatraju u HDZ-u." Također doznajemo da bi se o sporazumu, koji bi trebali potpisati svi članovi Domoljubne koalicije s Mostom, trebalo početi razgovarati već sljedeći tjedan poslije ponedjeljka, kad počinju i ozbiljniji razgovori o podjeli resora koji bi trebali potrajati sljedećih 30 dana. Pregovori o sporazumu Međutim, pravo na mišljenje u izboru tima s kojim bi trebao provoditi reforme imat će i prvi čovjek Vlade, Orešković. On je, naime, bio upravo Karamarkov izbor. Šef HDZ-a želio ga je postaviti za potpredsjednika u Vladi zaduženog za financije da je Domoljubna koalicija uspjela samostalno sastaviti većinu. Karamarko je s njim sve bio dogovorio još prije nekoliko mjeseci, no kad se našao u situaciji da mora predložiti nestranačkog mandatara, sjetio se upravo njega, a onda je sve trebalo dogovoriti u posljednjem trenutku. Na sreću HDZ-ovaca, poklopilo se, kako neslužbeno doznajemo, da je Orešković baš ovih dana bio u Zagrebu. U HDZ-u tijekom vikenda još strepe kako će proći konstituirajuća sjednica Sabora jer se Most dosad pokazao prilično nepredvidivim, ali u HDZ-u se nadaju da će uspjeti izgraditi međusobno povjerenje. No, neslužbeno doznajemo da ih je iznenadio sadržaj Mostove čestitke, objavljene za Božić na društvenim mrežama. - Uspjeli su par dana ostati pri onome što smo dogovorili, očekujemo da će tako biti i u ponedjeljak - rekao nam je naš drugi izvor blizak HDZ-u.

VL
DU
Deleted user
20:01 27.12.2015.

Ljudi moji beskrajnih maštarija ovih desnih kolega komentatora ??? Vidićemo za šest mjeseci do godinu dana napretka nove vlasti što će onda pisat ...

VL
MI
miso
21:06 27.12.2015.

Bravo Željko! Svaka čast. Pošteno si odradio posao. Moj glas ide Živom zidu.

VL
LU
Luka1710
09:39 28.12.2015.

Nitko ne spominje referendum u Švicarskoj. Radi se o tome da Švicarci žele financiranje isključivo od njihove središnje banke, a ne od stranih banaka. Takve stvari u Hrvatskoj želi Živi zid. Ako su Švicarci prepoznali nužnost monetarne reforme, zašto mi to ne možemo?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.