Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik Mosta

Petrov čestitao Dan neovisnosti: Poštivat ćemo vrijednosti na kojima je utemeljena Republika Hrvatska

božo petrov
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
08.10.2016.
u 13:00

- Danas je dan kada se moramo sjetiti i svih onih koji su život i zdravlje dali da bismo mi danas živjeli u miru, neovisni i slobodni u vlastitoj državi - poručio je Petrov

Čelnik Mosta Božo Petrov uputio je čestitke građanima u povodu proslave Dana neovisnosti. Zalaže se za izgradnju pravednijeg i razvijenijeg društva i poručuje da je Republika Hrvatska utemeljena na promociji demokratskih načela. Kao dio nove Vlade, Petrov obećaje da će poštivati vrijednosti na kojima je utemeljena država.

- Dragim građankama i građanima Republike Hrvatske želim sretan Dan neovisnosti u nadi da će svaki sljedeći biti što vedriji i optimističniji kada je u pitanju naša svakodnevica. I ja i Most nezavisnih lista dat ćemo sve od sebe da izgradimo pravednije i razvijenije društvo.

Danas je dan kada se moramo sjetiti i svih onih koji su život i zdravlje dali da bismo mi danas živjeli u miru, neovisni i slobodni u vlastitoj državi. Zahvaljujem prije svega braniteljima koji su nam omogućili da obranimo našu domovinu i samostalno odlučujemo o sudbini Hrvatske i njenog naroda.

Prisjećajući se 8. listopada 1991. i zločinackog napada na glavni grad Hrvatske, obećajemo da ćemo kao dio nove Vlade i dalje poštivati vrijednosti na kojima je utemeljena Republika Hrvatska i raditi na promociji demokratskih načela zbog čije smo ugroženosti i raskinuli sve državnopravne veze sa SFRJ.

Odajmo priznanje svim žrtvama domovinskog rata tako da osiguramo budućnost onima koje su ostavili za sobom - poručio je Petrov.

>> Petrov: 'Nakon što se konstituira Sabor idu izmjene nekih zakona, vrijeme kontrole je iza nas' 

Ključne riječi

Komentara 16

OL
olrajt
18:12 08.10.2016.

Zar je to upitno gospodine Petrov!?

KA
kajinx
13:59 08.10.2016.

Petrov, to si pokazao kako vodiš UDBU i pravosuđe. Plenkoviću ti mu daješ mogućnost da nastavi uništavanje Hrvatske, skini se!

SE
seljacinaxxx
17:14 08.10.2016.

bozo ti nastavi gdje je zoki stao,drzi lopine na uzdi jer samo im je pljacka i unistavanje vlastite domovine u glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije