Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpredsjednik Vlade

Božo Petrov bira šefa kabineta na javnom natječaju

Božo Petrov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
10.03.2016.
u 19:45

Kandidati koji se namjeravaju prijaviti na natječaj moraju imati završen sveučilišni diplomski studij, najmanje četiri godine radnog iskustva, položen državni stručni ispit, hrvatsko državljanstvo te ne smiju biti kažnjavani

Na stranici Vlade RH objavljen je javni natječaj za imenovanje predstojnika Ureda potpredsjednika Vlade Bože Petrova

Kandidati koji se namjeravaju prijaviti na natječaj moraju imati završen sveučilišni diplomski studij pravne, ekonomske, politološke struke ili humanističkog smjera, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit, moraju imati hrvatsko državljanstvo te ne smiju biti kažnjavani.

Oni kandidati koji nemaju položen državni ispit imaju obvezu njegova polaganja u roku od šest mjeseci nakon isteka obaveznog probnog rada u trajanju od tri mjeseca

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći te vrijeme i mjesto održavanja razgovora za posao bit će objavljeni na web-stranici Vlade najmanje pet dana prije njegova održavanja, stoji u natječaju. 

Cijeli natječaj možete pogledati ovdje!

>>Božo Petrov odabrao tko će mu biti službeni savjetnik

>>Premijer primio drugu grupu branitelja, na sastanku i Karamarko te Petrov

Komentara 28

PR
plavusa.ruza
19:53 10.03.2016.

G.Bozo mrdni guzicom.

Avatar white socks
white socks
20:00 10.03.2016.

Ovi likovi prave cirkus od države. Gori su nego nesposobni skojevci a mislio sam da je to nemoguće.

HA
HariĐekson
20:39 10.03.2016.

....stan i hrana osigurani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije