Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za unutarnju i vanjsku politiku

Božo Petrov odabrao tko će mu biti službeni savjetnik

Ivica Relković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
04.03.2016.
u 21:22

Kako doznajemo u Mostu, i Relković bi trebao primati plaću kao savjetnik, dok je dosad Mostu pomagao volonterski.

Savjetnik Mosta Ivica Relković uskoro bi trebao postati i službeni savjetnik potpredsjednika Vlade Bože Petrova za unutarnju i vanjsku politiku. Petrov zasad nema niti jednog savjetnika, dok ih prvi potpredsjednik Tomislav Karamarko već ima pet, od toga troje na plaći, dok preostalo dvoje volontirati.

Kako doznajemo u Mostu, i Relković bi trebao primati plaću kao savjetnik, dok je dosad Mostu pomagao volonterski.

Relković je javnosti poznat i od ranije, što kao jedan od osnivača i predsjednik Obiteljske stranke, a kasnije i Hrvatskog rasta - Hrasta zajedno s Ladislavom Ilčićem i Željkom Markić. Jedan je osnivača i udruge Glas roditelja za djecu - GROZD koja se borila protiv građanskog odgoja u školama.

>> Zdravka Bušić zamjenica ministra vanjskih poslova Mire Kovača

>> Evo koje je zamjenike i pomoćnike ministara Vlada danas imenovala!

Komentara 25

BA
barbaizamerike
21:39 04.03.2016.

I ja volintiram za dobrobit lipe nase

FN
Fr@njo
00:01 05.03.2016.

cim je suradnik gospodje Markic, onda je to pravi odabir.

Avatar TucTuc
TucTuc
21:44 04.03.2016.

Vidi cuda! Cim netko iz sistava domoljubne koalicije ili platforme Most krene na funkciju on je uhljeb, prima placu jel udise zrak! Gdje su sad milijunska izdvajanja za raznorazne udruge tipa "Halt-er, Slobodni zidari, Mlade antifasistice grada Zagreba, Muf itd..."???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije