Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Remorker
Povratak na članak

Petričević optužen da je slovensku tvrtku oštetio za 1,6 milijuna eura

Petričevića se tereti za zloporabu u gospodarskom poslovanju

Komentari 3

VE
velika
11:14 15.11.2013.

dobro a zašto već nije ukinuta HGH ..da li će se i na godinu hrvatsko gospodarstvo opljačkati za dodatnih 200 milona kuna

VL
SE
sestrićna
11:34 15.11.2013.

eh koja vijest..samo da su nam neovisne agencije(neovisne od politike) ljudi bi se iznenadili kad bi saznali ko' najviše krade u državi..

VL
ML
Mary loo
10:36 15.11.2013.

Ma koga briga za to...bitno je da je on golferski kompanjon "doživotnom bivšem" a doživotni bivši i drušvo oko njega su vjerojatno kod Bajića na čekanju..treba sada u Bajićevom i Vladinom Yutarnjem biltenu svaki dan bombardirati javnost o HDZ-ovcima aa a sve radi toga da se ovim totalnim amaterima i nesposobnjakovićima spasi mandat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.