Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iredentizam
Povratak na članak

Peticija za smjenu Antonija Tajanija prikupila više od 8000 potpisa

I strani politički čelnici poput austrijskog europarlamentarca Josefa Weidenholzera i talijanske europarlamentarke Barbare Spinelli potpisali su peticiju.

Komentari 8

BA
BakaMraz
23:09 15.02.2019.

Zanimljivo HDZ Eurozastupnici nisu potpisali, onda se oni slazu da su Dalmacija i Istra talijanske? I zasto su Slovenci ovo povukli a ne mi, kad smo mi ovim izjavama znatno vise pogodjeni, mislim teritorijalno, nego Slovenci?!

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:20 16.02.2019.

Sva sreca da i Slovencima pripadaju 3 km Istre. Inace se nebi nista dogodilo jer Hrvati su navikli da ih svaki dan netko vrijedja. Jedan dan Pupovac drugi dan Tajani. To u Hrvatskoj nasim parlamentarcima i nije neki problem.

VL
DU
Deleted user
20:55 15.02.2019.

Kako ide ona: "Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj".

VL
DD
dr dragon
07:06 16.02.2019.

Neznam zašto me taj Tajani podsječa na hr medije kada se nekog uhvate taj nadrapa iako je sposoban političar a izrečene rijeci su bezazlene i bar 10 puta jače prijetnje dobili smo sa istoka Hr koji nemogu odoljeti mirisu mediterana !?

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:32 16.02.2019.

Malo potpisa..Daje nadu za dalje djelovanje Tajanija..Zivjela Histria..

VL
GA
Gastarbeiter2
09:33 16.02.2019.

Ja ne znam čemu sve ovo? Pa naš je Antiša svojevremeno otišao puno dalje, poklonio cijelu Istru i Dalmaciju Talijanima. A mi ga danas ljubimo i slavimo a Tajanija kritiziramo. U najmanju ruku smo jako dvolični!

VL
ST
stefj
21:10 15.02.2019.

Eh, da. Kako se brzo nađe povod za političke poene... Ako pogledate, svi koji tu nešto malo znače su socijaldemokrati, ljuti protivnici pučana u EU parlamentu koji žele svog čovjeka na čelu... Bit će interesantno vidjeti kako će se promijeniti parlament nakon ovih izbora. Socijaldemokratima prijeti veliki pad broja zastupnika...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.