Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambiciozan plan
Povratak na članak

Peter Galbraith želi postati senator u Washingtonu

Osim što je bio prvi američki veleposlanik u Hrvatskoj, Galbraith je kao diplomat služio u Iraku i u Istočnom Timoru.

Komentari 5

OB
-obrisani-
23:10 25.05.2010.

Galbraith sin tako različit od svog oca! Nevjerovatno! meni se daleko više svidja njegov otac i žao mi je što je sin tako malo naučio od oca! Vjerovatno mu je bilo bitno samo da ne bude kao stari!

VL
OB
-obrisani-
20:24 25.05.2010.

Tragedija bi bila da bivši veleposlanik SAD želi postati senator u npr Hrvatskoj ili Finskoj. Ej novinar, za naslov bi bilo dovoljno napisati : Peter Galbraith želi poslati senator, no kako su novinari vjerojatno plačeni prema broju riječi onda nass biseri ovakve vrste ne bi smjeli čuditi.

VL
Avatar Gricka**
Gricka**
20:37 25.05.2010.

Sarmantan, zgodan, lijepo prica, no peder. Uvijek se prisjetim kako ga je Tudjman zvao srpsko pasce. Galbaraith vrlo dobro cita i pise hrvatski.

VL
OB
-obrisani-
04:49 26.05.2010.

Sasvim sigurno da nam je potreban jos jedan cionist........ nema ih dovoljno u senatu i kongresu.........previse su mjesta sauzeli INDIJANCI..................................................

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
11:22 26.05.2010.

. ..Štovani gospon Pero Galbraith prvo ćeš morati\"objasniti\"gospodi fur KA\"nada WAR\"UUM JE OŠINIYOYO Perin aviončić u TOROntu na fabriku igračaKA\". ..United Airlines via LLondon-LLos Angeles. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.