Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITNO VLASNIŠTVO
Povratak na članak

Petek: Bandić je korisnik i raspolaže stanovima koji ne glase na njega

Po uhićenju Milana Bandića, prije pet godina, bila mu je blokirana sva imovina kao i ta tri stana te četvrti koji je glasio na njegova brata.

Komentari 5

PR
prokurator
19:15 08.11.2019.

jadni matan, dodatni stan mu treba za da može pobjeć od žene jer on puno radi. pa još jedan za kćer, još jedan za pesa rudija. onda u jednom skriva ove praškove što mu je doktor napisao da mora uzimati kroz nos... i tako, skupi se.

VL
DA
.Darkwood.
18:35 08.11.2019.

Opet PROVJERENO inzistira na ovakvim pričama i tek tada se počne pisati u širim medijma no što to znači kad su DOKAZI podastrti ali ZLOČINAČKA HDZ kontrolira institucije, sve poluge sudstva, uskok-dorh-mup -a tako da štite svog Banditosa koji imm skuplja vjerne žetonćiće, NAROD ŠUTI i dapače, glasa za to, za bandu lopovsku!

VL
BU
burza
17:38 08.11.2019.

Taj covjek ako nema brzo ce dobiti gastritis od ljubomore i jala

VL
NI
NikoCro
17:04 08.11.2019.

Gledam samo kako ova oporba buba gluposti, sve rekla kazala, rekao susjed da je vidio da Bandic dolazi itd. Ako vlasnički list nije na Bandicevo ime tu je završena stvar, a ovi ovakovim ponasanjem samo prave budale od seba. Nadjite prave dokaze pa pricajte, jer sudovi ne sude po rekla kazala, vec po utvrdjenim cinjenicma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.