Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko se nije skrio...

Petak donosi +30, a onda slijedi hladan tuš i pad temperature

vrućina
Reuters
24.05.2011.
u 12:35

Do petka sunce će donijeti temperature od 23 do 28 stupnjeva, a na obali bi uživanje u ljetnom vremenu mogla pokvariti slaba bura

Proljetni pljuskovi posljednjih su dana dobro "oprali" veći dio Hrvatske, ali promjenjivo vrijeme i jest prava odlika proljeća. Na sreću, temperature se nisu drastično mijenjale, a čini se da će nam ovaj tjedan donijeti promjene.

Vrijeme će, prema izvješću DHMZ-a, potkraj radnog tjedna donijeti ljetne vrućine te će se tako u petak temperature penjati i do +30. Jutra će biti nešto "hladnija" pa će se stanovnici kontinentalne Hrvatske buditi na temperaturama između 11 i 16 Celzijevih stupnjeva, dok će priobalje uživati u temperaturama od 15 do 20 stupnjeva.

Do petka temperature će na kontinentu biti od 23 do 28 stupnjeva, a jedino što bi u priobalju moglo pokvariti uživanje u ljetnom vremenu jest slaba do umjerena bura i jugozapadnjak te lagana južina.

Vikend će donijeti zahlađenje. Temperature će pasti za 10-ak stupnjeva uz naoblačenje, grmljavinu i na sjeverozapadu zemlje olujno nevrijeme.

Ipak, nedjelja ponovno donosi stabilno i toplije vrijeme koje će se, prema prognozama, nastaviti i sljedeći tjedan.

Komentara 7

PG
praseca gripa
13:29 24.05.2011.

seneka,nije kriv toliko HDZ vec Franjo Tudjman. Mogao je napravit,da barem imamo dobro vrijeme i svakom po zelji!

PG
praseca gripa
22:25 24.05.2011.

Mislim da nisam shvacena ili sam mozda predobro shvacena. Za sve lose u danasnjoj Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini,\"kriv \"je Franjo Tudjman pa sam ja mislila da je kriv i za klimatske neprilike. Naravno je da se radi o satiri!

Avatar seneka
seneka
13:13 24.05.2011.

Najradije bi napomenuo da je i za ovo kriv HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije