Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Pet osoba osumnjičeno za krađu teretnog vozila u Vukovaru

policija (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
07.10.2013.
u 12:50

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je za pet osoba sa šireg vukovarskog područja, koje su u dobi od 22, 34, 48, 49 i 52 godine, utvrdila postojanje sumnje da su odgovorne za krađu teretnog vozila.

VUKOVAR – Dva mjeseca nakkon krađe PU Vukovarsko- srijemska riješila je slučaj krađe teretnog vozila iz pogona tvrtke za proizvodnju metalnih proizvoda u Vukovaru.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je za pet osoba sa šireg vukovarskog područja, koje su u dobi od 22, 34, 48, 49 i 52 godine, utvrdila postojanje sumnje da su odgovorne za krađu teretnog vozila. Riječ je o vozilu u kojem se nalazio različiti ručni i električni alat, kao i veća količina električnih kabela. Materijalna šteta koju su krađom prouzročili vukovarskom trgovačkom društvu iznosi nekoliko stotina tisuća kuna. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.  

>> U centru Splita demolirano vozilo sa srpskim registracijama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije