Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati vandali

U centru Splita demolirano vozilo sa srpskim registracijama

policija split
Ivana Ivanović/PIXSELL
11.09.2013.
u 12:06

Probijene su mu sve četiri gume, oštećena prednja i stražnja vrata te istrgnuti brisači. Šteta se cijeni na oko 7500 kuna.

Splitska policija istražuje slučaj vandalskog napada na Opel Zafiru beogradskih registarskih oznaka. Automobil je, piše Dalmacija News, bio parkiran u Ulici Mile Gojsalića na Bačvicama kada ga je u noći na utorak nepoznati počinitelj oštetio. Probijene su mu sve četiri gume, oštećena prednja i stražnja vrata te istrgnuti brisači. Šteta se cijeni na oko 7500 kuna.

Dalmacija news neslužbeno je doznala kako je Opel u vlasništvu srpske rent-a-car agencije \"Mega rent\", a u Splitu ga je koristio 30-godišnji državljanin Hrvatske.

>>Matić o eksploziji u Splitu: Hvala, nemojte nam pomagati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije