Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni mrtvi nemaju mira
Povratak na članak

Pet križeva okrenuli naopačke, iživljavali se na dječjim grobovima

“Malo sam se brecnula, neka jeza me uhvatila jer znam da to nije dobro”, ispričala je Anica Filipović koja je divljanje na groblju i prijavila policiji.

Komentari 8

FA
fabry
08:36 28.04.2010.

Pa toliko je ljudi bez posla....stavite nekog cuvara, u ovoj zemlji se novac razbacuje na sve strane ....otvorite dva radna mjesta za dnevnog i nocnog cuvara...metnite kamere ...napravite nesto umjesto da stalno kukate.

VL
TU
Tuga
19:42 27.04.2010.

Sramotno je kako postoje takvi izrodi koji ne osjećaju nikakav pijetet prema umrlima, čak niti prema nevinoj dječici koja su zaustavljena prije nego što su učinila prvi korak. Nema šanse da takvi poštuju živuće ljude oko sebe. Za svaku osudu.

VL
DR
drugTitoforever
20:04 27.04.2010.

Eto sto vjeronauk cini od normalne djece!

VL
Avatar gecdra
gecdra
20:21 27.04.2010.

I drug titoforever i drug yusipović su bili djeca. Šteta što su uspjeli odrast.

VL
BI
bilb
20:35 27.04.2010.

jeli to vapaj za pomoc ili istinsko zlo pitanje je sad?

VL
OB
-obrisani-
23:31 27.04.2010.

neki srednjoskolci kaj si briju na black metal (a sigurno je i alkohol bio u igri)

VL
ČO
čombe
07:41 28.04.2010.

Samo jedan bolestan i krajnje ohol um od još bolesnijih u glavu roditelja koji su zakazali u svojoj ulozi može učiniti takav morbidan čin ... Ako se spomenuti počinitelji opisanog zlodjela ikad uhvate trebalo bi njih odnosno njihove roditelje drakonski materijalno kazniti i javno prokazati, a u slučaju recidiva balavanderiju strpati u zatvor među najveći ološ poput silovatelja, pedofila, ubojica pa neka si malo razmišljaju o pokojnicima na groblju ...

VL
OB
-obrisani-
08:24 28.04.2010.

titoforever.... kakve veze vjeronauk sa ovim ima,ti koji su to pocinili nikad nisu vidjeli crkvu iznutra...Nit su normalna djeca...!! Sad najbolje da je za sve crkav kriva....daj suti ,sve bolesne glave ,isto kao i pedofili u svecenika..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.