Naslovnica Vijesti Parlamentarni izbori 2011

Pero Kovačević otvorenim pismom pozvao na pravaško ujedinjenje

"Svojim samostalnim i razjedinjenim nastupom na predstojećim parlamentarnim izborima omogućit će te Kukuriku koaliciji osvajanje kvalificirane većine u Hrvatskom saboru", napisao je Kovačević.
04. studenoga 2011. u 14:04 16 komentara 2 prikaza
\'30.11.2010. Zagreb, Hrvatska - Pero Kovacevic i ostali clanovi mjesnog odbora Vrbik prosvjeduju ispred Gradske skupstine. Traze vracanje drustvenog doma Vrbikna koristenje gradjanima. Photo: Petar G
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Dugogodišnji pravaš Pero Kovačević otvorenim je pismom pozvao predsjednika HSP-a Daniela Srba i predsjednicu HSP-a Dr. Ante Starčević, ali i sve druge pravaške stranke na ujedinjenje i zajednički izlazak na iduće izbore.

"Poštovani čelnici, godinama se deklaratorno zalažete za ujedinjenje velikog broja stranaka i strančica pravaško-domoljubne opcije, a u biti radite suprotno i dodatno razmrvljujete i dovodite u zabludu biračko tijelo. Krajnje je vrijeme da se počnete istinski i odgovorno ponašati prema biračkom tijelu da zatomite svoju taštinu, ego, narcisoidnost i druge negativne osobine. Svojim samostalnim i razjedinjenim nastupom na predstojećim parlamentarnim izborima omogućit će te Kukuriku koaliciji osvajanje kvalificirane većine u Hrvatskom saboru", napisao je Kovačević.

Dodao je da će upravo čelnici pravaških stranaka biti odgovorni za to da će novi saziv Hrvatskog sabora biti jednoumni Kukuriku saziv.

"Shvatite da će birači glasujući za neku od vaših opcija u biti glasovati za Kukuriku koaliciju. Gdje god vaše samostalne liste ne prijeđu izborni prag – ti glasovi će se u konačnici pribrojiti Kukuriku koaliciji. HDZ je u političkom i moralnom stečaju i preko 15% do 25% birača koji su na zadnjim parlamentarnim izborima glasovali za HDZ ne zna kome dati svoj glas na parlamentarnim izborima. Omogućite im da imaju za koga glasovati. Javno se predstavljate zaštitnicima nacionalnih interesa, odgovornim i dosljednim političarima zaštitnicima obespravljenih, branitelja, seljaka, mladih, radnika i tako dalje. Krajnje je vrijeme da to konačno i pokažete i zajedno s jednom udruženom listom nastupite na parlamentarnim izborima te osvojite najmanje 20-ak mandata. Ovako razjedinjeni možete svi zajedno osvojiti do pet mandata. Dame i gospodo, Hrvatsku potresa duboka moralna, politička, ekonomska i upravljačka kriza. Kriza sustava vrijednosti i stoga je vaša odgovornost još veća i obvezni ste zajednički udruženi nastupiti na predstojećim parlamentarnim izborima. Vaše članstvo i birači to očekuju i traže od vas", zaključuje Kovačević.

ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas

 • belizar:

  haha, ne znam koja je od ove 3 stranke smješnija. kvaz-desničari, a u biti foteljaši, kao i svi drugi. koliko puta su se samo prodali hdz-u za svoju guzicu, đapić, kovačević i mnogi drugi \'pravaši\'. u hrv danas nema ni ... prikaži još! prave desnice, ni prave ljevice. sve je to neki centar (s pridjevima), koji maskira lopovluk i potpuno odsustvo ikakvih ideala.

 • LOGIC:

  a ja MOLIM svakog imalo pametnog da se ne približava nekoj stranci kao što je HSP. ionako trenutno imaju manju potporu od HSP-A.S. i od Hrasta. -druga je stvar što ih medijska đubr*d stalno gura, trebaju im takvi \"patripti\" u ... prikaži još! Saboru. Kovačeviću, pa iz tog HSP-a ste pobjegli zajedno s tomašićkom, tadićem, rožićem... -ne bez razloga!

 • Avatar cetina
  cetina:

  Tako je gospodine Kovacevic,to je upravo ono sto trebamo.Ujedinjeni dobivate moj glas.