Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Herman Vukušić:

'Pernarova sljedba već mi prijeti smrću, tražit ću zaštitu od Božinovića'

Herman Vukušić
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
09.01.2019.
u 08:25

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov "Mein Kampf", kaže Vukušić

Psihijatar Herman Vukušić požalio se sinoć da mu "Pernarova sljedba već prijeti smrću" nakon gostovanja u RTL Direktu kod Zorana Šprajca, gdje je govorio o "liječničkim" savjetima saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara.

"Nisam ni izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca u povodu "doktora Pernara", koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: "Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana". Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov 'Mein Kampf', a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću", napisao je Vukušić sinoć na Facebooku.

 

Dodao je da će izravno od ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića zatražiti zaštitu sebe i svoje obitelji te da će Pernarovu stranicu prijaviti upravi Facebooka.

"Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke ili sljedba Charlesa Mansona?! Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim", napisao je Vukšić.

Vukušić: Brat mi je poginuo u vojnom avionu

Šprajc se na kraju emisije i osvrnuo na svoju nedavnu šalu na račun kupnje vojnih zrakoplova pa je Vukušića u šali kao psihijatra pitao: "Relativno odrastao čovjek je navukao neku kožnu masku i pred cijelom nacijom se igrao pilota i aviona, koliko je to ozbiljan slučaj?"

- Moram reći da sam u sukobu interesa po ovom pitanju jer me osobno vrlo pogađa ova afera avioni jer je moj rođeni bratić Mirko Vukušić po kojem se zove i vojarna u Zemuniku s Markom Živkovićem, Antom Plazibatom i Radom Grivom poginuo '91. godine u kartonskom AN 72 avionu i ti momci sigurno nisu sanjali ovakvo zrakoplovstvo i ja pozdravljam svaki čin koji skreće žižu i interes javnosti da se ovo što prije riješi - odgovorio je Vukušić.

Pogledajte video izjave Ivana Pernara o darovanom satu:

Ključne riječi

Komentara 111

MA
maloprekosutra
08:47 09.01.2019.

Lako za Pernara i Kojića ali ako je istina da bi 15% hrvatskih glasača dalo glas na izborima za ovakve, to je pravi problem !

DU
Deleted user
08:59 09.01.2019.

Što je narod primitivniji to više vjeruje budalama i šarlatanima koje predstavlja Živi glib. Sada se Pernar predstavkja kao doktor (a obični je zubotehničar) kao što se i Sinčićeva žena lažno predstavljala kao ing. građevine. Gdje je ta "pravna država" kada ništa ne poduzima u takvim slučajevima kao što su lažno predstavljanje, nadriliječništvo i sl.?

Avatar dras32
dras32
08:52 09.01.2019.

To Pernar samo najavljuje kako misli rijesiti probleme hrvatskog zdravstva, slat ce pacijente u setnju sumom a oni koji ne mogu u setnju, njima ce dati vitamin C. Od Pernara su gori samo ovi koji mu daju glasove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije