Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanja u Saboru

VIDEO Pogledajte kako je Pernara straža odvela iz sabornice

Ivan pernar
Foto: Screenshot/You Tube
03.12.2018.
u 11:49

"Ovo je sramota, ponašanje prema meni je sramota", govorio je Pernar dok ga je stražar pokušavao usmjeriti prema vratima

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar tijekom današnje rasprave u Saboru došao je do govornice, a da nije dobio pravo glasa. Straža ga je udaljila iz sabornice.

Sabor je, kako je to i najavljeno u petak, odbio amandman SDP-ova Arsena Bauka koji je tražio da se osigura 20 tisuća kuna za navijačke rekvizite za predsjednicu RH Kolindu Grabar – Kitarović. Protiv amandmana bilo je 69 zastupnika, a za navijačke rekvizite ruku su digla 23, uglavnom oporbena zastupnika, a zanimljivo, Baukov amandman podržali su i vladajući Stjepan Čuraj iz HNS-a i nezavisni Tomislav Saucha. 

Vladajući su nastavili glasovanjem odbijati i druge oporbene amandmane. U jednom trenutku pred saborsku govornicu, a da nije dobio pravo glasa, stao je Ivan Pernar iz Živog zida govoreći  kako javnost ne zna o čemu se glasuje. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković pozvao je stražu da ga udalji iz sabornice.

Pogledajte video Ivana Pernara kojeg je straža udaljila iz sabornice. Video preuzet: Ivan PernarTV

– Ovo je sramota, ponašanje prema meni je sramota – govorio je Pernar dok ga je stražar pokušavao usmjeriti prema vratima da izađe iz sabornice. 

Na videu koji je objavio na Ivan Pernar TV vidi se kako ga je Predrag Matić u zezanciji pri izlasku dotaknuo po ruci.

"Pokušao sam upozoriti na to da vladajuća većina nije samo odvojila raspravu o amandmanima na proračun od glasovanja nego se glasovalo tako da se uopće ne zna o čemu su amandmani koji se odbijaju. Nabraja se samo redni broj amandmana i tko ga predlaže, a javnost ne zna koji je meritum stvari, odnosno na što se amandman odnosi", napisao je Pernar na svome Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 121

DO
doktorica
13:09 03.12.2018.

ajde pustite dečka ,barem su se oni iz zadnjih klupa probudili,a ovi iz prednjih prestali gledati u mobitele.

LU
Lujo123
13:20 03.12.2018.

VL - zakaj ne objavite i ovo kaj je objavil Jutarnji - kaj štitite fašistu marcona? --------------------------------------------- U videu koji je na Twitteru u nedjelju objavio korisnik Nicolas Grégoire može se vidjeti kako sedam pripadnika francuske interventne policije divljački nogama i palicama udara muškarca na ulicama Pariza. --------------------------- Talijanski profesor Adriano Segatori, ugledni psihijatar i psihoterapeut, član znanstvenog odjela “Pravne psihologije i forenzičke psihijatrije” i član “Talijanske akademije forenzičnih znanosti” dao je izjavu u kojoj je opisao novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. “Macron je opasan, jer, kao i svi psihopati, ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. On ne voli Francusku i ne bori se za francuski narod. Macron voli sebe, enormno, i bori se da održi svoj krhki identitet”, izjavio je profesor Adriano “Da me sudac pita što mislim o opasnosti od takvih ljudi, ja bih rekao da u nju ne treba sumnjati. Kao i svi psihopati, Emmanuel Macron je vrlo opasan. Serijske ubojice uništavaju obitelji, dok psihopati koji upravljaju ekonomijom i politikom uništavaju cijela društva” Prof. Segatori tvrdi da je život Macrona krenuo neželjenim smjerom i ugrožen je u dobi od 15 godina, kada je mladi Emmanuel “bio žrtva ozbiljnog seksualnog zlostavljanja od strane njegove učiteljice Brigitte, koja je u to vrijeme imala 39 godina”.

PR
prajdali100
12:03 03.12.2018.

Radi se o djetetu sa posebnim potrebama.Valjda u ovoj postoje odgovarajuće ustanove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije