Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret NA PANTOVČAKU
Povratak na članak

Predsjednica Grabar-Kitarović ispunila obećanje: Pozvala Pernara na kavu

Večernji list je dobio potvrdu da će sastanak biti održan

Komentari 36

ZK
zkahlina
21:47 02.11.2016.

Na pranje mozga.

VL
Avatar babas
babas
20:32 02.11.2016.

Ameri i EU zamolili Kolindu da ga ušutka,zato ga zove na raport,hehehe!

VL
MI
miso
23:18 02.11.2016.

Pohvalno, s obje strane! Pernar očito postaje faktor u političkom životu Htvatske. Svaka čast. On je jedini zastupnik koji dosljedno, dobro i hrabro zastupa svoju političku osnovicu.

VL
ST
stevica
20:39 02.11.2016.

Lazlivica odrzala obecanje. Nije valjda preselila u visoku, ili smo mozda postali najbogatija zemlja svijeta. E moj pernaru, ostani dosljedan a kani se debela licjemjerke.

VL
ST
strsljen2013
08:03 03.11.2016.

Glasovao sam za predsjednicu ali moram priznati nikad više. Koliko god mi se Pernar činio nikakav ima moju podršku a naročito ako se kandidira za predsjednika. Budimo realni ako je mogao biti Ivo, Kolinda onda može i on.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
21:12 02.11.2016.

Misli ako je uspjela Mostarskog psihijatra Petrova reprogramirati da ce i ovoga? Neces gospoja, u to budi sigurna, i bolje ti je da si doma ucila lekcije sa faksa.

VL
NE
negrito
20:29 02.11.2016.

Znas kad bi joj ja otisao na sastanak NIKADA.

VL
Avatar Maryo
Maryo
00:41 03.11.2016.

Moja podrška Ivanu Pernaru i cijelom Živom Zidu. 2x sam glasao za ŽZ i za Sinčića u prvom krugu predsjedničkih izbora i to ću dalje činiti. Jedina alternativa u HR je ŽZ i stranke koje sa ŽZ koaliraju.

VL
AA
aabbcc
21:17 02.11.2016.

Kava nije vazna a na razgovore bez protokola ..ispricaj vic o Muji i Sulji ok, adio Mare !

VL
AA
aabbcc
00:10 03.11.2016.

Neka razgovara sa Pernarom pred TV-kamerama a ne kukav. iza zavjese !

VL
PE
peugeot
22:55 02.11.2016.

"Pozovi me na kafu draga..." Kafa, "minder kafa", kao jedan od simbola balkanstine.

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
21:06 02.11.2016.

evo barem jedno obećanje će ispunit

VL
DU
Deleted user
01:33 03.11.2016.

Znatiželjan sam kao mlad majmun. Dao bih tisuću kuna, da znam svako slovo tog njihovog "razgovora".

VL
KS
Ksantipa
06:36 03.11.2016.

Sjeća li se možda još netko svih njenih obečanja u izbornoj kampanji, a i kasnije? Zna li itko što je od svega toga ispunila?Ja ne znam niti jedno ispunjeno obečanje. ovo s Pernarom je čisti populizam. Koliko ljudi je trebaju, zbog svojih problema, kojima samo ona može pomoći. Koliko ih je stiglo do nje, ukoliko nemaju " nekakvu špagu". Nemam ništa protiv Pernara, ali ne zaslužuje samo on od svih saborskih zastupnika da ga se osobno primi.

VL
DU
Deleted user
07:35 03.11.2016.

Valjda bi političari, ako misle ozbiljno, trebali prestati s komentiranjem političkih zbivanja i obraćanjem putem Facebooka-a. Ne vejrujem da je to običaj u bilo kojoj uređenoj državi.

VL
CR
crocro
06:34 03.11.2016.

Živi zid do sada nikada nije bio moja opcija. Dajem potporu današnjoj vladi da svoj program provede do kraja mandata jer od njih ne mogu tražiti da nakon nekoliko dana vlasti preokrenu opće stanje u državi na znatno bolje. Naravano da pratim zbivanja u Saboru i moram vam priznati da sam s dobrim brojem stavova Živog zida kojeg predstavlja gosp. Pernar, pozitivno iznenađen i njegove istupe smatram demokratskim iskorakom i povijesnim iskorakom, jer se o takvim razmišljanjima i stavovima nikada do sada nije govorilo u Saboru. On jednostavno "puca" u suštinu problema a samim time "puca" i budi u našim mozgovima sve one moždane ćelije koje su zamrle jer su se pomirile s time da nikada neće dočekati da netko tako izravno razgovora otvoreno o problemima koji tište Hrvatske građane. Istima je da su današnje političke opcije vrlo snažne i da će one provoditi vlast po volji najveće većine građana. Ali se te opcije današnjice moraju zabrinuti nakon pojave gosp. Pernara koji po prvi puta u Saboru izrvano iznosi sve one najveće probleme koji tište Hrvatske građane. Ja sam uvjeren da su građani znali da će on tako otvoreno govoriti o problemima građana, da bi njegova politička opcija dobila znatno više saborskih mandata. Zbog njegovce pojave i djelovanja u Saboru, itekako će biti zabrinute aktualne političke opcije, naročito u vrijeme slijedećih parlamentarnih izbora. Zabinutost ne bi bila potrebna ako vladajuće političke opcije također počnu otvoreno govoriti o problemima i djelovati da se ti problemi u korist građana riješe. Možda ima nekih Pernarovih komponenti gdje bi trebao malo trezvenije govoriti a to se odnosi da njegovu odbojnost prema EU. EU da, ali ne baš bezpogovorno izvršavati sve naloge i tu bi trebali pokazati da smo subjekt a ne objekt. Uz vrlo male korekcije, gosp. Pernar bi mogao iz "negativca" postati vrlo jak "pozitivac" i na dobrom je putu ako popravi 10-15 % svojih stavova i na taj način se uskladi s najvećom većinom građana. Ja za sada nisam njegova opcija, no pred njim je cijeli mandat, mnoge u Saboru boli dok on otvoreno iznosti pred njima istinu i na taj način stvara simpatije kod sve većeg broj građana. Zato mu prognoziram još bolje rezultate na slijedećim parlamentarnim izborima a ne bi se iznenadio da on bude u većini koja će formirati buduću vladu. Znam, da je nerealno tako razmišljati i mnogi će istaknuti da nisam normalan, ali najveći dio onoga što sam prognozirao se obistinilo. A mene uopće ne zanima tko će vladati, samo da ovome napaćenom narodu konačno svane sunce i da osjete bolji život.

VL
TW
TWITOIST
23:40 02.11.2016.

I gospodja predsjednica se udvara Pernaru,kako bi ovaj medicinski tehnicar manje sramotio diplomirane Saborske zastupnike.

VL
UN
unbekant
09:07 04.11.2016.

presjednica pozvala Pernara,jer mali previse zna,i previse prica,o zapadnim teroristickim drzavama,koji ma smo mi podredjeni,evo mali se vec dva dana ne cuje,izgleda daga je malo umirila.

VL
LA
LANA555
21:35 02.11.2016.

Da skužili smo.Pa od tada mi je Perner nekak drugačiji to jest tihi.

VL
DU
Deleted user
16:13 03.11.2016.

Njemu treba onemogućiti...tj- treba mu oduzeti mogućnost bezvezne samopromocije. Što ga više prate, mediji dolijevaju "ulje na vatru" On i njegovo blebetanje samo štete svakome normalnom u Hrvatskoj. S njim će se dogoditi isto kao i s Petrinom. Samo duge su četiri godine!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.