Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMIRUJE SE

Pernar opet priveden, ovog puta u Šibeniku

Zagreb: Građanska inicijativa "Ne damo mjesnu" bori se za očuvanje igrališta
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/7
08.02.2024.
u 15:35

Pernar posljednjih dana obilazi škole u Dalmaciji, a ovoga tjedna privela ga je i splitska policija, i to zbog sumnje da je počinio prekršaje iz Zakona o javnom okupljanju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar iznova je priveden, ovoga puta u Šibeniku. "Temeljem upita i medijskih napisa obavještavamo vas kako su policijski službenici Policijske postaje Šibenik u službene prostorije doveli 39-godišnjaka nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom okupljanju. Po okončanju postupanja obavijestit ćemo vas o utvrđenom", objavila je policija. 

Pernar je sve snimao i objavio na TikToku. Na snimci se vidi kako policajac razgovara s njim i govori mu da zajedno pođu u postaju. Pernar potom pita policajca je li uhićen i govori mu da neće poći s njim ako nije. Policajac mu kazuje da nije uhićen, na što mu bivši saborski zastupnik odgovara da onda ostaje ispred škole i potom sjeda na pod. 

Zagreb: Građanska inicijativa "Ne damo mjesnu" bori se za očuvanje igrališta
1/7

Sve se događalo na školskom dvorištu, ispred Tehničke škole u Šibeniku, a brojni učenici snimali su najnoviji Pernarov incident.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Pernar posljednjih dana obilazi škole u Dalmaciji, a ovoga tjedna privela ga je i splitska policija, i to zbog sumnje da je počinio prekršaje iz Zakona o javnom okupljanju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Što je sve policija priopćila nakon njegova prvoga uhićenja, možete pročitati OVDJE.

VIDEO Ivan Pernar snimao prosvjednike protiv molitelja, oni ga omeli

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Madam
15:59 08.02.2024.

On ne odustaje od djece,trebali bi mu pogledati fotografije u mobitelu.

EJ
ejStef
15:53 08.02.2024.

Interesantno, nije prijavio okupljanje, pa su ga priveli. Nije to napravio niti Možemo ispred sabora, pa su ih pustili cijelu noć kampirati.

GO
goran2hr
16:00 08.02.2024.

Kakva bi to bila banana republika, bez svog političkog zatvorenika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije