Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mijenjajte Hrvatsku'

Pernar ne gubi vrijeme - objavio pristupnicu za svoju stranku

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.06.2019.
u 22:11

Na svojem je Facebook profilu građane pozvao da pristupe stranci Stranka Ivana Pernara, nakon što je s javnošću podijelio dileme oko imena stranke

Turbulencije u stranci Živog Zida ovih dana ne prestaju, a njezini bivši i sadašnji članovi ispunjavaju medijski prostor. Kako je već poznato, Ivan Pernar je javno obznanio svoje istupanje iz stranke Živi Zid, a, po svemu sudeći, danas je osnovao vlastitu stranku.

Tako je na svojem Facebook profilu pozvao građane da ispune pristupnicu stranci- Stranka Ivana Pernara.

"Ispunite ako vam je želja mijenjati Hrvatsku na bolje", stoji u postu gdje jednim klikom se može doći na stranicu pristupnice Stranci Ivana Pernara.

Netom prije toga, poistovječujući se s zagrebačkim gradonačelnikom, podijelio je s javnošću svoje dvojbe oko imena stranke, a čini se kao da se je ipak na kraju odlučio na prepoznatljivu i upečatljivu verziju.

- Mislio sam nazvati novu stranku Lista ili Stranka Ivana Pernara (zbog prepoznatljivosti), tako je svojedobno Miro Cerar nazvao svoju stranku dok nije dobio puno ljudi u slovenskom parlamentu pa joj je kasnije promijenio ime na sličan način na koji je to učinio i Bandić (u stranku rada i solidarnosti). Što mislite o ideji? Biste li da se zove Lista ili Stranka?- objavio je Pernar.

Komentara 16

Avatar darkkati
darkkati
22:52 06.06.2019.

kupi fićeka da svi stanu

DO
domxerex
22:36 06.06.2019.

Bože pomozi ovom bezumniku i čuvaj ovu zemlju, napaćeni narod nesvestan svoje nesreće zbog vlastite gluposti! Što je najgore on je još najmanje zlo od svih onih što smo ih izabrali. Bože jesi li nas ostavio ili nas stavljaš u kušnju da spoznamo svoje greške?

OV
Ovozemaljski
22:58 06.06.2019.

Psiho!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije