Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Lukanić:

'Ne znam zašto Bunjac priječi put ljudima koji su se odlučili boriti za Hrvatsku'

Tihomir Lukanić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
06.06.2019.
u 20:55

Nismo dobili službeni zahtjev, ali nam je i ovo dosta iz javnosti dovoljno da se napravi ispisnica. Kolege u tajništvu su to i učinile, kaže Lukanić

Donedavni glavni tajnik stranke, Tihomir Lukanić kazao je kako od Pernara u Živi zid nije stigao službeni zahtjev za izlaskom iz stranke.

– Koliko je informacija u javnosti poznato, gospodin Pernar je istupio. Nismo dobili službeni zahtjev, ali nam je i ovo dosta iz javnosti dovoljno da se napravi ispisnica. Kolege u tajništvu su to i učinile – kazao je Lukanić za dnevnik.hr.

– Ono što je problem, povremeno nam u bliski krug samog vodstva stranke ulaze ljudi. Stječe se dojam ili da oni sami imaju namjere koje nisu u smjeru kako su došli, a ne treba otkloniti mogućnost utjecaja s treće strane – dodao je.

O potpisima prikupljenima za referendumsku inicijativu o ukidanju proračunskog financiranja stranaka, koju podržava Živi zid, Lukanić kaže da točan broj prikupljenih potpisa ne zna, ali da potpisa ima dovoljno.

Gostujući na N1 televiziji Lukanić je rekao da ne zna zašto se Bunjac ponaša tako.

– Nemam osobih problema s kolegama Pernarom i Bunjcom, a što se politički dogodilo, vrijeme će pokazati. Ono što je ključni element, to je da je kolega Bunjac 2016. godine ušao kao drugi s liste i postao saborski zastupnik umjesto kolegice Palfi. Zato nam je nepoznanica zašto netko tko je "s ceste" dobio mandat sad priječi put petorici mladih ljudi koji nisu otišli u Irsku nego su se odlučili boriti za Hrvatsku. To nam je nepoznanica, ponavljam – kazao je on.

Komentara 27

ZA
zadranin25
19:06 06.06.2019.

Mislim da ova stranka nema više sanse da prijeđe izborni prag. R.I.P. Živi Zid!

Avatar transdanubier
transdanubier
18:52 06.06.2019.

u javnost se probio svojedobno sadnjom magnolija kraj "džamije" i prilično agresivnim ponašanjem spram redara i policajaca!

ZA
zadranin25
19:04 06.06.2019.

he he he , komedijaši galamdžine ostali bez gaća!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije