Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbacio optužbe

Pernar nakon obraćanja Sinčića: Moje vrijeme u Živom zidu je završilo

Pernarovo obraćanje novinarima o stanju u stranci
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
05.06.2019.
u 13:22

"Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju", napisao je Pernar

Ivan Pernar oglasio se na svom Facebooku nakon što je šef Živog zida Ivan Vilibor Sinčić održao presicu oko sukoba u stranci,  Bunjčeve suspenzije i Pernarove prijetnje odlaskom te je najavio unutarstranačke izbore. Pernara i Bunjca optužio je za maltretiranje drugih članova stranke. Pernar je poslao poruku da je njegovo vrijeme u Živom zidu završilo.

"Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo.

Pogledajte naš specijal o raskolu u Živom zidu:

 

Nadam se da ćete nakon njega otvoriti oči i shvatiti kakav je karakter ljudi koji su me likvidirali iz stranke koju sam osnovao pod optužbom da sam pohlepan za novcem, častohlepan, osvetoljubiv i onaj koji prijeti i ucjenjuje.

Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju", napisao je Pernar.

Podsjetimo, predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić održao je danas presicu preko Facebooka u isto vrijeme kad i ostali saborski zastupnici stranke, Ivan Pernar i Branimir Bunjac. Sinčić je komentirao sukobe u stranci oko mandata za Europski parlament, Bunjčeve suspenzije i Pernarove prijetnje odlaskom, najavio je unutarstranačke izbore te optužio Pernara i Bunjca za maltretiranje drugih članova stranke, koji su i sami o tome svjedočili.

Video: Branimir Bunjac o raskolu u Živom zidu

Sve je kulminiralo još u utorak kada je Sinčić objavio kako odlazi u Europski parlament i kako suspendira Branimira Bunjca. Naime, Sinčić je suspendirao Bunjca jer se nije držao predizborne strategije i dogovora da nitko od saborskih zastupnika ne ide u Europski parlament, to jest da se profiliraju i rotiraju novi ljudi. 

Video: Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić o Pernaru i Bunjcu

Komentara 77

Avatar RuAF
RuAF
13:27 05.06.2019.

Ne bojim se ja za Iveka. Taj će još dugo,dugo, dugo živjeti bez da će išta u životu konkretno raditi. To će mu omogučiti tupavi Hrvatski birači. Možda dočeka i mirovinu demonstrativno šuteći za saborskom govornicom ili krevelječi se iz saborske klupe uz izravni prijenos na FB.

Avatar Django
Django
13:38 05.06.2019.

S obzirom kako se Pernar prezentirao u Beogradu, za očekivati je njegov prelazak kod Pupovca.

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
13:35 05.06.2019.

Glasači ŽZ su smiješni, puno veći problem od nekoliko ridikula je jako mnogo ridikula. Nadam se da se napokon srame kome su dali glas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije