Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder iz Sabora

Pernar: Izložen sam svim mogućim napadima i pritiscima

pernar, sabor
Foto: Robert Anic/PIXSELL
26.10.2016.
u 12:02

U svom statusu na Facebooku Pernar je poručio da je on kao zastupnik odabrao borbu za vlastiti narod te suverenost i samostalnost vlastite zemlje i da je zbog toga izložen pritiscima

Hrvatski sabor u srijedu ujutro većinom je glasova podržao dopune Zakona o lokalnim izborima u prvom čitanju, a sjednica je nastavljena raspravom o Ovršnom zakonu.

Zastupnici Živog zida oko toga su danas bili vrlo angažirani. Jedan od najaktivnijih zastupnika je svakako Ivan Pernar, koji se u svojim govorima ne suspreže reći što misli. Brojem javljanja, replika i izravnih prozivanja oborio je sve dosadašnje saborske rekorde. U svom statusu na Facebooku napisao je da je on kao zastupnik odabrao borbu za vlastiti narod te suverenost i samostalnost vlastite zemlje i da je zbog toga izložen pritiscima

– Jedini način na koji mogu diskreditirati istinu jest da omalovažavaju onoga tko je govori i to je žalosna činjenica. Život zastupnika je onakav kakvim ga zastupnik odabere, ja sam odabrao borbu za vlastiti narod te suverenost i samostalnost vlastite zemlje. Zbog toga sam izložen svim mogućim napadima i pritiscima od kontroliranih medija. To je cijena koju mora platiti svatko tko podigne svoj glas protiv tihe i prikrivene okupacije. Što se tiče kolega, volio bi da nisu samo lutke na koncu, već samostalne ličnosti koje ispoljavaju svoju, a ne samo od drugih nametnutu volju i stavove – napisao je danas Pernar na svom Facebook-profilu.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar pasaluk
pasaluk
12:51 26.10.2016.

Podrška Pernaru, neka slušaju ovi u oporbi i na vlasti!!!

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:14 26.10.2016.

Pernar radi ono sto je most lagao da ce raditi

Avatar babas
babas
12:55 26.10.2016.

O EU i NATU i SADu je sve točno i iskreno rekao,problem je što naše političke elite od njih dobro žive,a narod pati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije