Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Htio je zaprositi no saznao da ga vara pa joj se ovako osvetio

osveta
Foto: Screenshot YouTube
1/2
03.08.2017.
u 09:57

Iako je djevojka mislila kako će je njezin dečko zaprositi, dogodilo se nešto potpuno suprotno

Kada je saznao da ga vara njegova djevojka, jedan se Britanac odmah odlučio osvetiti. No, to je bilo sve samo ne klasična osveta.

Muškarac je tri tjedna znao da ga njegova djevojka koju je planirao zaprositi vara s muškarcem po imenu Thomas Rue. No, on je šutio, pretvarao se da je sve u redu i pripremao se za osvetu.

Sve je snimao te video objavio na YouTubeu.

– Kao što znate, Alex i ja najavili smo zaruke. No, ona ne zna da sam ja saznao da me vara. Šutio sam i sve joj namjestio. Za oko dva sata sve će biti gotovo, a ja za njezinu afera znam tri tjedna već. U međuvremenu mi je slala poruke, fotografije u donjem rublju, a isto je slala i njemu – govori u videu prevareni Britanac.

Iduća scena odvija se u kući gdje se u pozadini čuje romantična glazba, a on svoju djevojku poziva u sobu da je zaprosi. Krevet je prepun latica cvijeća, gore svijeće, romantika je na vrhuncu...

Muškarac je djevojci rekao da sjedne na krevet i počeo joj čitati. Pred kraj joj je rekao neka ona uzme pismo i pročita ga do kraja.

– Dok sove lete i twit, twit, twoo, ovo je veliko pitanje, pitam te... – čitala je djevojka na što ju je njezin dečko pitao:

– Tko je j... Thomas Rue?

Djevojka je ostala u šoku sjediti na krevetu, a prevareni muškarac napustio je kuću i rekao kako je to kraj njihove veze. 

Komentara 10

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:21 03.08.2017.

Ženama u današnje vrijeme u potpunosti može vjerovati samo teški naivac..

DU
Deleted user
10:42 03.08.2017.

Serija zmotancije s padežima u naslovima se nastavlja, htio je zaprositi koga što: nju. Ispravno: htio ju zaprositi, htio ju je zaprositi, neispravno ili nepotpuno: htio je zaprositi. Ccc, Večernji.hr!

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
13:06 03.08.2017.

ma dajte, ovaj video je od prije par mjeseci, dobro jutro Kolumbo, Amerika je iza ćoška

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije