Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutili ih detalji
Povratak na članak

Pentagon: U knjizi o Bin Ladenu povjerljive su informacije

Iz Pentagona poručuju da bi ti detalji mogli neprijatelju omogućiti uvid u tajne operacije američke vojske i samim time dovesti vojnike i njihove obitelji u opasnost

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:58 05.09.2012.

Ljudi vole pisati ono što javnost može interesirati , samo postoji niz problema da se neke stvari realno objavljuju... Znamo što je državna tajna, znamo i za vojnu tajnu, Znamo za službene tajne... Pa tko može i smije u objavivi prekršii zakon? Ako je u stanju pisati o sebi na način da sebe ugrožava , pitanje je koliko u tome zapravo ima istine a koliko želje za publicitetom...

VL
AN
Antidominium
18:30 05.09.2012.

Zašto bi pisac trebao dati knjigu Pentaonu? Nit je pisac ove knjige nit je r anije WikiLeaks kriv ako je ugrozio nekoga. Kriv je Pentagon i CIA koji su se bavili kriminalnim radnjama i tako omogućili stvaranje događaja koji ugrožavajuu nečiji život. Neka ovakve stvari samo izlaze u javnost da znamo kako ,,najdemokratskija" država na svijetu nama svima radi iza leđa i o našim glavama.

VL
OB
-obrisani-
23:43 05.09.2012.

Povjerljive informacije se ne smiju objavljivati. To zna svaki vojnik....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.