Blizu prelaska Škori
Povratak na članak

'Penavin prelazak je gotovo izvjestan i on će dobro donijeti i njemu ali i HDZ-u'

O svojim političkim planovima, ostaje li u HDZ-u ili prelazi negdje, Penava nije želio govoriti najavljujući samo kratko kako će se ubrzo sve znati

Komentari 4

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:26 18.05.2020.

HDZ sada može privući glasače radničke fronte i SDPa

VL
ST
stefj
19:52 17.05.2020.

Ako on pređe, HDZ gubi još jedan grad i još jednu županiju... Plenković se mora dobro zamisliti gdje to vodi HDZ i kojim se to ljudima okružio...

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
20:41 17.05.2020.

Penava je izdajica i osobno ga ne smatram svojim stranačkim prijateljem niti je HDZ-jac. Onog trenutka kad je počeo organizirati prosvjede protiv vlastite vlade postao je nitko i ništa, samoljubivac koji se nudi svima za judine škude.

VL
Avatar 2222
2222
01:28 18.05.2020.

Eto vidite kakvi smo Hrvati.Penava je trazio bolju opskrbu grada Vukovara i ostro je spominjao da u gradu nema dovoljno posla i da se hvati seljkauju ,To se mora zaustaviti ,normalno je rekao i brinio da sto vise Hrvata zivi u tom Hrvatskom gradu na Dunavu,i sad ovaj u zadnjem komentaru bez imena(smoke) napada Penavu za sve propuste koje je ucinio HDZ-e.To je revoltiralo mladog Hrvata Penavu i naravo da ce misliti kako dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.