Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strahuju za opstanak
Povratak na članak

Penava smijenio direktora Hrvatskog radija Vukovar

Zaposlenici radija ne žele javno pričati o smjeni na čelnom mjestu radija. Jedni podržavaju dolazak mlade osobe i smatraju da joj svakako treba dati šansu, dok drugi strahuju za budućnost i opstanak radija.

Komentari 12

IS
istinajejedna
15:02 07.11.2014.

Zašto Bradariću nisi napisao da je dosadašnji direktor Kery po nalogu bivšeg fradonačelnika Željka Saboa smijenio 6 ljudi na HRV-u i to hrvatskih branitelja koji su 1998. vratili se u razrušeni Vukovar i stvarali ponovo HRV,zašto nisi napisao da je taj isti Kery priznao na sudu protiv Saboa da je prijetio svom zaposleniku sinu Radivoja Đurića,vezano za korupciju i podmićivanje Saboa prema istome,a onda promijenio svoj iskaz dan USKOKU radi zastrašivanja,zašto nisi napisao da zbog Kerya stanovnici grada Vukovara nisu mogli na internet stranici pročitati niti jednu vijest vezanu za sve krimunalne radnje bivšeg gradonačelnika,koje su bile glavna vijest u svim tiskovinama i medijima,zašto nisi napisao da je za vrijeme Kerya radnicima srezana plaća na minimalac,da ne mogu pratiti sva događanja u gradu i da nemaju opremu da snimaju ni sve aktivnsti.,poštenome sve jasno..

VL
GE
genšer
15:14 07.11.2014.

podrška Penavi........

VL
Avatar Feniks
Feniks
15:15 07.11.2014.

Penava je povukao odličan potez. Ali mene brine Večernji list. Udružili su se s vlasnikom srpskog Kurira - novina koje su pročetnički i protuhrvatski nastrojene. Katastrofa!

VL
Avatar marnie
marnie
15:13 07.11.2014.

Bravo gradonačelniče

VL
SI
Sittingbull
11:55 09.11.2014.

Sramota je što radi ova gradska vlast na čelu s Penavom. Hrvatski radio Vukovar žele pretvoriti u hadezeov glasnik kao što je Vinkovačka televizija i kao što su već učinili s vukovarskim novinama. Postavljati bez natječaja totalnog početnika na čelnoo mjesto radija a smjenjivati dilomiranog novinara sa višegodišnjim iskustvom koji je upisao doktorat - je suludo. Tu činjenicu ne mogu promijeniti ni ova naručena piskaranja podrške bez ikakvih argumenata.

VL
SW
swic
15:32 07.11.2014.

Tako i treba !

VL
MA
maria
21:34 07.11.2014.

Koja neprofesionalnost! Sramota! Bradariću niste u stanju zapamtiti ni to da mjere od 1600 kuna (stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa! ah, to bi tek bilo previše za lumen od novinara B.B.) nisu mjere ministra Ostojića!!! Čije li su?

VL
TR
to.rijeka
15:48 07.11.2014.

Dok se sasvim neoslobodimo partijskih kadrova mi će mo i dalje biti jugoslavija samo formalno će mo se zvati Hrvatska.

VL
BI
bigred1
16:59 08.11.2014.

nekada se to zvalo ,pripravnički staž , trajao je od 3-12 mjeseci ovisno o završenom stupnju i plačao se po prosjeku plaće u radnoj organizaciji.

VL
SO
Somelier
15:30 07.11.2014.

To se kaže tek druga smjena od kako je Penava došao ako se vidi šta dnevno u svim strukturama SDP-ovci rade. Može li Penava kako pomoči da se smjeni direktor radio Ludbrega. Godinama se već žalim i kritiziram da zaštoto ne promiču Hrvatski jezik a oni su i dalje uporni. Već 24 godine nisu naučili da su kod nas promidžbene poruke PP a oni se dnevno i dalje deru; "EPP Ekonomsko Propagandni Program". Nije normalno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.