Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domovinski pokret
Povratak na članak

Penava: Porezna reforma koja to i nije. Odluke Vlade su politički diletalizam i cinizam

Mi već godinama i desetljećima, i to nije samo problem Andreja Plenkovića i njegove Vlade, imamo dva ogromna gubitaša, kad promatramo bilancu i proračun RH, a svi znamo da su to zdravstveni i mirovinski sustav.

Komentari 3

Avatar Barba
Barba
17:37 26.05.2023.

Samo ukidanje jednog nameta (prireza) je ušteda. Svako pojednostavljivanje poreznog sustava je ušteda.

VL
BJ
bjmaro
17:37 26.05.2023.

Penava i ekonomska znanost ???

VL
GR
Greben
17:23 26.05.2023.

1. Porazna reforma/decentralizacija je itekako dobar potez! Penava se ovdje samo prislanja oporbenoj ”braci” - nije bitno sto su ljevicari i ultra ljevicari! 2. Zemlje unutar EU koje nisu uvele € trpe vece ekonomske posljedice. Primjerice, citam danas, indeks svedska krune naspram € i $ je karastrofalno nizak. Svedska obitelj ima u posljednjih godinu dana vece zivotne troskove za 100 000 SEK = 8640 €. 3. Norveska nije unutar EU. Indeks norveske krune je rekordno nizak! 4. Troskovi zdravstva - neka Penava nabroji jednu zemlju koja se ne proracunski nalazi u slicnoj situaciji kao Hrvatska. Problem hrvatskog zdravstva su stanovnici koji ne zive zdrav zivot, pa zbog tog toga pre cesto trazi zdravstvenu njegu, ceto puta i prekasno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.