Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto u Otvorenom
Povratak na članak

Penava: Plenković je iskočio iz tračnica. Bačić: To je sve započeo Brkić

Volio bih da mi Stier objasni zašto bi na političkoj sceni u Hrvatskoj, netko više zagovarao koaliciju s timom Mire Kovača, a ne s timom Andreja Plenkovića, rekao je Branko Bačić

Komentari 23

ST
stefj
01:42 11.02.2020.

Interesantan taj Plenković. U izjavi nešto priča da na tijelima stranke nema nikoga tko bi izrazio drugačije mišljenje po bilo kojem pitanju, no očito je zaboravio da je sve takve koji nešto misle on osobno maknuo iz bilo kojeg tijela stranke... A Medved je još bolji. Taj priča da se tim koji pobjeđuje ne mijenja, a taj tim je izgubio zadnje izbore i doživio katastrofu na onima prije (EU). O kakvim pobjedama priča taj čovjek?... Najbolji je Bačić koji priča o nekim koalicijama s desnim strankama, dok istovremeno Plenković prezire te stranke i njihove birače, uvijek s dozom mržnje priča o njima... Ta ekipa je totalno u nekom svom svijetu, a najbolje od svega je da drže isti izborni stožer, isti PR koji se pokazao katastrofa u toliko prilika do sada. Od sastavljanja lista za EU izbore do nesposobnosti da se napiše suvisao govor za KGK... Nevjerojatno...

VL
BR
briselko
00:00 11.02.2020.

Ne znam koji hadezeovac ne bi glasovao za ovog Bačića. Em lijep, em elokventan, em pametan, em uvijek misli svojom glavom, em mu žena ima firmu za dostavu hrane po školama u kojoj uglavnom nema crva, pravi Andrejev pionir.

VL
US
U sridu
08:40 11.02.2020.

Medved me razocarao,on kao i bacic pol sata nesto melju I brane svoje fotelje,NISTA....valjda ce hdzovci shvatiti vec jednom ili ce ih narod zbrisati na izborima,onaj bacic je podlo stvorenje a mislio sam da je gospodin.

VL
Avatar MK
MK
06:43 11.02.2020.

E Bačiću, ma to ti od sebe praviš idiota ili od svih koji te gledaju? Ja mislim da je sve započeo Sanader kad je tebe predstavio javnosti onda kad je Jadranku Kosor ustoličio za predsjednicu... Trebao si ti još sa Jadrankom Kosor otići a ne da te se rješavamo zajedno sa "njezinim dečkima"...

VL
KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
06:34 11.02.2020.

Kad se voda zamuti go.na isplivaju.

VL
MA
marijaqwer
08:50 11.02.2020.

Svi makroekonomski pokazatelji potvrđuju uspješnost Plenković sve vlade ( rast plaća, rast mirovina, rast zaposlenosti, briga o braniteljima ,,,,), ali stvarnost je drugačija od onoga na što upućuju makroekonomski pokazatelji. Plaće u Hrvatskoj su upola manje od EU uz iste cijene, mirovine rastu samo upola u odnosu na rast cijena i plaća , a to znači da mirovine gube vrijednost upravo toliko koliko su usklađene. Rast zaposlenosti je rezultat nekontroliranog uvoza radne snage koji svoje plaće i doprinose nose u svoje države. Branitelji umiru između 50 i 60 godine života ( 15 do 25 godina prije od ostatka populacije). Siromaštvo je toliko da Hrvati ne mogu othraniti niti dvoje djece, što za posljedicu ima drastičan pad broja stanovnika ( u mnogim prostorima može se govoriti o opustošenja ). Mladi odlaze iseljavaju iz Hrvatske više nego u vrijeme najjače ratne opasnosti . Stvarnost je drugačija od makroekonomskih pokazatelja.

VL
NA
Naj
15:59 11.02.2020.

Ipak je plenki božanstvo i bezgrešan je.

VL
CH
chanchir
07:54 11.02.2020.

raspali se ,dabogda.....

VL
SN
Snowman
16:06 11.02.2020.

To Vase " natezanje" preko HDZ-a mi plako nije normalno. Pa pogledajte nazad sto ste postigli. To po mom misljenju nije sitnica, mozete biti ponosni. Sto se tice eventualnog nasljednika nemojte biti lakomisleni. Plenkovic ima ugled u EU. Tko god bi ga nasljedio , bile bi mu njegove cipele prevelike. Slicno kao i Vas novi predsjednik. Kud ce on ? Tko njega treba ? Jednom ste se ukakili , netrebate jos jednom.

VL
IN
inot
07:38 11.02.2020.

hehehehe

VL
AN
antonelić
02:02 11.02.2020.

udario brat na brata ... braća se bore za boljitak hrskog čovka , za napredak i prosperitet lijepe naše ??? ...

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
04:28 11.02.2020.

Vaso, M. Kovač, Penava...sa Karamarkom u pozadini i ostatak balkanoidnih dinaroida osjećaju ugroženost svojih pozicija i kraj nakaradne politike koju vode. Plenković ih je tijekom svoga mandata rastavio na proste čimbenike, nepovratno odvojivši žito od kukolja i usmjeravajući Hrvatsku ka srednje europskim političkim i gospodarskim tokovima. Bogu hvala, nazire se rasplet i nešto svjetlosti na kraju HDZovog tunela. Kako Vaso reče " Predsjednik i Vlada rade odličan posao, ali zato loše stoji HDZ". Vjerojatno je mislio da je Karamarkov i Sanaderov HDZ stajao odlično, ali je zato država bila u katastrofalnom stanju.

VL
AD
adler77
06:32 11.02.2020.

Cijeli kradeze 👎hvala bogu

VL
DA
davidgolf
04:52 11.02.2020.

Plenki je Isus, Bog za sve politicare a ne samo ove iz hdzea...umjesto da ga drze ko malo vode na dlanu, kojekakvi primitivci poput Penave, Kovaca i Vase ga ruse jer nije Plenki dovoljno desno hehe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.