Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNIO NA SASTANAK

Penava ostao bez vozačke dozvole: Vozio brže od dozvoljenoga pa je kažnjen

Zagreb: Ivan Penava govorio o prisilnom nametanju globalističkih ideja u svrhu mijenjanja hrvatskog identiteta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.11.2022.
u 16:21

Govoreći o vremenu bez vozačke dozvole kaže je bio primoran usporiti tempo ali i da se snalazio kako je znao i umio

Gradonačelniku Vukovara Ivanu Penave policija je oduzela vozačku dozvolu. To je informacija koja se ovih dana širi Vukovarom i koja se često komentira.

Povodom te informacije kontaktirali smo PU Vukovarsko – srijemsku odakle su nam odgovorili kako je svakoj osobi zajamčena zaštita osobnih podataka, što je u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te da ne mogu potvrditi naše navode. Međutim, informaciju da je ostao bez vozačke dozvole potvrdio nam je sam Penava rekavši kako se to dogodilo na području Požeško–slavonske županije.

- Išao sam na sastanak na koji sam kasnio. Puno obaveza na puno strana tako da sam vozio malo brže radi čega me je zaustavila policija. Mislim kako je ograničenje bilo 50 km/h a da sam ja vozio 90 km/h. Nemam ja tu što puno reći jer zakoni moraju važiti za sve. Vozio sam brže, prekršio sam zakon i kažnjen sam. Sve uredno – rekao je Penava. 

Dodaje kako mu je izrečena novčana kazna i oduzeta vozačka dozvola na tri mjeseca ali i da se žalio na tu odluku tako da je na kraju bez vozačke dozvole ostao na dva mjeseca. Taj rok istječe sredinom ovoga mjeseca kada će Penava ponovno moći sjesti za upravljač vozila. Kaže i kako su policajci i sudac bili korektni i da nema nikakvih prigovora na postupanje.  

Govoreći o vremenu bez vozačke dozvole kaže je bio primoran usporiti tempo ali i da se snalazio kako je znao i umio. Prema njegovim riječima proteklo vrijeme je na ulicama Vukovara bio puno više obilazeći ih pješice, a u Zagrebu se kretao javnim prijevozom. 

>> VIDEO Lažirao ugovore da bi se na Mirogoju dokopao 500.000 kuna vrijednog grobnog mjesta


 

Komentara 15

RO
romobil
12:11 03.11.2022.

Njegov najveći doprinos hrvatskoj državi....

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
08:44 03.11.2022.

Onaj tko vozi maksimalno 50 u gradu, neka prvi baci kamen.

DU
Deleted user
17:33 02.11.2022.

Kada će podnijeti ostavku ? - kad druge proziva na ostavke i izbore, e pa sad da vidimo tebe Benava koliko si ne/ dosljedan i moralan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije