Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarski gradonačelnik

Penava iznenađen Škorinom ostavkom: 'Izuzetno mi je žao'

Ivan Penava
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.07.2021.
u 13:32

"Uvažavam svačije pravo da u svakom trenutku ima pravo povući poteze za koje smatra da su nužni", dodao je vukovarski gradonačelnik

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je tu dužnost izborio na svibanjskim lokalnim izborima kao nezavisni kandidat na listi Domovinskog pokreta, izjavio je u srijedu da je iznenađen ostavkom Miroslava Škore na mjesto predsjednika te stranke.

"Izuzetno mi je žao da je do toga došlo. Uvažavam svačije pravo da u svakom trenutku ima pravo povući poteze za koje smatra da su nužni, ali da sam iznenađen - jesam", kazao je Ivan Penava uoči sjednice Gradskog vijeća Vukovara.

>> VIDEO Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 6

Avatar southman
southman
13:36 21.07.2021.

A i ti si ostao "sam na svijetu" !

VA
vatreni24
22:47 21.07.2021.

Benava ugledaj se u svog druga izdajnika, osramotili ste sebe , razorili i podijelili veliki dio domoljubnih Hrvata, pomogli levoj bagri, komunjarama , medijima da mogu i dalje terorizirati hrvatski narod.

Avatar berija1
berija1
14:23 21.07.2021.

Zeljko Sabo umjesto Skore🤩

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije